Hvordan Sett på en Cell Phone Screen Protector

Hvordan Sett på en Cell Phone Screen Protector


Kjøpe en ny telefon kan være en spennende opplevelse. Sliter med å bruke en skjermbeskytter til det, men kan noe sully din entusiasme for den nye enheten. Luftbobler og lo ofte fanget under når brukere forsøker å bruke sin beskytter. Heldigvis finnes det noen enkle trinn som vil tillate deg å unngå disse spesielle fallgruver.

Bruksanvisning

1 Rengjør skjermen grundig. Dette kan gjøres ved hjelp av en mikrofiberklut og linserensevæske. Tørk forsiktig bort all smuss og skitt til skjermen vises jevnt reflekterende uten flekker.

2 Forbered skjermbeskytter. Fjern den selvklebende bakside og forsiktig spray det med en lys mengde objektivet rengjøringsmiddel. Dette vil hjelpe til med å forebygge luftbobler dannes under.

3 Påfør skjermbeskytter. For å gjøre dette, forsiktig justere de øverste hjørnene og forsiktig glatte beskytteren ned på skjermen. På grunn av væsken under, vil beskytteren være litt justerbar hvis justeringen er litt av. Sørg for at det er flush på alle fire sider før du fortsetter.

4 Fjern overflødig linse renere. Hold beskytteren ned på venstre kant med en finger for å hindre den fra å bevege seg. Deretter bruker et kredittkort eller førerkort, trykk ned på og skrape beskytteren fra venstre til høyre. Dette vil presse overskytende væske ut fra undersiden av folien slik at den kan dytter opp med et papirhåndkle når du er ferdig.

Hint

  • Hvis du ikke klarer å fjerne all overflødig væske fra undersiden beskytter, bare la telefonen til å sitte i et par timer. Væsken vil fordampe på egen hånd.
  • Ved hjelp av en fluffy håndkle eller klut til å rengjøre skjermen før påføring beskytteren vil etterlate biter av lo som vil bli fanget under beskytteren gang brukt.