Hvordan Sett musikk til en Zen Stone i en Mac

Hvordan Sett musikk til en Zen Stone i en Mac


The Creative Zen er en linje av personlige musikkspillere laget av Creative Corporation. Zen Stone er en modell som ble lansert 3. mai 2007. Den er kompatibel med MP3, WMA og Audible lydformater. Det er en liten mediespiller og kommer med enten en 1- eller 2-GB harddisk. Zen Stone Plus er en modell med en litt større harddisk (2 eller 4 GB), en innebygd mikrofon, en stoppeklokke og en FM-tuner. Creative Zen-spillere er laget for å kjøres på PC-er. Mange Zen-spillere kan kjøres på Macintosh-datamaskiner med programmet XNJB. Men Zen Stone spillere er direkte monter, så dette ekstra program er ikke nødvendig.

Bruksanvisning

Koble Zen til datamaskinen

1 Slå på datamaskinen og Zen Stone.

2 Koble Zen Stone til datamaskinen med USB-kabelen som fulgte med Zen Stone.

3 Zen Stone skal dukke opp på venstre side av Finder-vinduet som en ekstern harddisk.

4 Du kan enten dra og slippe mp3 eller WMA-filer til den eksterne harddisken fra datamaskinen, eller du kan dra og slippe de filene er for tiden på Creative Zen Stone på hva mappe du ønsker på datamaskinen (avhengig av om du vil å sette musikken på din Zen Stone eller sette musikk på datamaskinen din).

Hint

  • Ikke koble Zen Stone uten først å mate den (Høyreklikk> Mat ut harddisken), eller du kan skade integriteten for harddisken din Zen Stone.