Hvordan Sett musikk til en Net10 LG 300G Phone

Hvordan Sett musikk til en Net10 LG 300G Phone


Å kunne spille musikk på Net10 LG 300G forhåndsbetalt mobiltelefon vil ikke bare hindre behovet for en MP3-spiller, men også det vil la deg tilpasse ringetoner. Prosessen for å flytte musikkfiler til din LG telefonen er ikke altfor komplisert, og når du har musikk på telefonen, vil du være i stand til å jamme ut til dine egne favorittsanger.

Bruksanvisning

1 Koble en trådløs telefon USB-kabelen til USB-porten på datamaskinen, og koble deretter den andre enden til Net10 LG 300G mobiltelefon. En trådløs telefon USB-kabelen har en standard USB 2.0-kontakt i den ene enden og en mini-USB-kontakten på den andre enden til å plugge inn i telefonen. Når telefonen er koblet til datamaskinen, vil du se et popup-vindu på datamaskinen som sier "Ny enhet maskinvare funnet." Vent til det står "Device klar til bruk" før du fortsetter.

2 Naviger til til "My Music" -mappen (eller mappen der du lagrer musikken din) og åpne den. Minimer skjermen slik at den dekker bare halvparten av skjermen. Dobbeltklikk på "Min datamaskin" ikonet som ligger på skrivebordet. Du vil se en stasjon merket "LG 300" eller "Flyttbar disk". Dobbeltklikk på dette ikonet for å få tilgang til telefonminnet. Naviger til mappen merket "Music" og dobbeltklikk for å åpne den. Mappen skal da bli minimalisert slik at den dekker den andre halvdel av skjermen.

3 Dra musikk fra datamaskinens "My Music" -mappen til telefonens "Music" -mappen ved å klikke én gang på filen, holde nede på venstre museknapp og dra den fra en mappe til en annen. På grunn av treg USB overføringshastighet, bare flytte en fil om gangen.

4 Koble telefonen fra USB-kabelen når du har flyttet all musikken. Dette vil avslutte tilkoblingen med datamaskinen.

Hint

  • LG 300G kan bare bruke MP3 og WAV-filer. Hvis du overfører andre musikkfiler, vil du ikke være i stand til å spille dem på telefonen.