Hvordan Sett musikk på min Telus Samsung Phone

Hvordan Sett musikk på min Telus Samsung Phone


Telus er aa telekommunikasjonsselskap som tilbyr flere Samsung-telefoner med sin mobiltjeneste. Med unntak av U430, disse Samsung-telefoner støtter musikkavspilling via sine respektive mediespillere. Å sette musikk til disse telefonene er en relativt enkel prosess og kan gjøres i løpet av kort tid.

Bruksanvisning

1 Plugg en av USB-ledningen inn i din Samsung mobiltelefon. Plugg den andre enden av USB-kabelen til en ledig USB-port på PCen.

2 Når denne tilkoblingen er gjort, vil telefonen be deg om å velge en bestemt USB-modus. Velg "Mass Storage". Dette vil gjøre datamaskinen til å gjenkjenne telefonens microSD minnekort som en flyttbar lagringsenhet.

3 Dobbeltklikk på "Mass Storage" stasjonsikonet som representerer din Telus støttet Samsung-telefon. Denne stasjonen ikonet vil være på datamaskinens skrivebord eller i datamaskinens liste over stasjoner i explorer / finder. Når du har åpnet "Mass Storage" stasjon, klikk på "Musikk" -mappen. Hvis det ikke er en musikkmappe allerede er der, opprette en ved å høyreklikke og velge "Opprett ny mappe". Tittel mappen "Music".

4 Dra musikkfiler som du ønsker å sette på din Samsung telefonen fra datamaskinen inn i "Music" mappen du nettopp åpnet eller opprettet. Når filene er ferdig med å kopiere, ta ut "Mass Storage" stasjon, som er representant for Samsungs microSD-minnekort. Du har nå satt musikk til Telus støttet Samsung mobil enhet.