Hvordan Sett musikk på min MP3 Cell Phone

Hvordan Sett musikk på min MP3 Cell Phone


MP3 mobiltelefoner har fått i popularitet på grunn av det faktum at de kombinerer praktisk bruk av en mobiltelefon enhet med glede og ønskeligheten av en MP3-spiller. Sette musikk til MP3 mobiltelefon er en ganske enkel prosess som kan gjøres i en kort tidsperiode.

Bruksanvisning

1 Ta ut microSD-kortet fra din MP3 mobiltelefon og sette det inn i USB-kortleser / skriver.

2 Sett inn USB-kortleser / skriver inn i en ledig USB-port på PC-en. Når datamaskinen gjenkjenner USB-kortleser / skriver, vil en ny mappe vises i PCens finder / explorer. Denne mappen vil trolig være tittelen noe langs linjene av "External Drive F" eller "Flyttbar Media." Dette navnet viser til microSD-kortet som senere vil bli satt inn igjen i din MP3 mobiltelefon.

3 Dobbeltklikk på "Flyttbar Media" eller "External Drive F" drive-mappen. Det bør være et musikkmappen på innsiden av det tittelen "my_music", "Music", eller "Audio" hvor du vil være å sette musikkfilene dine. Hvis du ikke ser en musikk-mappen i "Flyttbar Media" / "External Drive F" -mappen, så må du opprette en. Høyreklikk og velg "Opprett ny mappe" og tittelen den nye mappen "Musikk".

4 Åpne en ny finder / explorer vindu på datamaskinen. Naviger til filen (e) du ønsker å sette på din MP3 mobiltelefon. Dra filene inn på explorer / finder for "Music" -mappen inne i "Flyttbar Media" / "External Drive F." Når filene er ferdig med å kopiere, ta ut USB-kortleser / skriver fra datamaskinen.

5 Ta ut microSD-kortet fra USB-kortleser / skriver og sette den tilbake i din MP3 mobiltelefon. Slå på telefonen. Skal nå være i stand til å få tilgang til musikken din via telefonens musikkspiller.

Hint

  • Vurder å kjøpe flere microSD-kort eller et microSD-kort med større lagringskapasitet for å sikre at du vil være i stand til å ha all musikken du vil ha med deg på farten.
  • Datamaskinen kan be deg om å formatere "Flyttbar Media" kjøring ved innsetting. Sørg for at alt innhold på microSD-minnekortet er sikkerhetskopiert. Klikk "OK" for å formatere bare hvis du er sikker på at innholdet er sikkerhetskopiert og dens sletting er ikke et problem for deg.