Hvordan Sett musikk på min I880

Den I880 er en mobiltelefon fra Motorola. Selv om det ikke kan holde en stearinlys til dagens moderne smarttelefoner som Androids eller iPhone, har I880 fortsatt noen triks opp i ermet. For eksempel kan du spille av musikkfiler fra datamaskinen, på I880. Men du må vite hvordan du overfører dem.

Bruksanvisning

1 Sett MicroSD minnekort som kom pakket i esken med I880 mobiltelefon til MicroSD-kortleser på datamaskinen din. Hvis datamaskinen har ingen slik intern kortleser, kan du kjøpe en ekstern kortleser fra mange elektronikkbutikker. Kortet kommer inn i munnen av leseren, og leserens USB-kabelen plugges inn i en USB-port på datamaskinen.

2 Klikk på "Start".

3 Klikk på "Computer".

4 Åpne "MicroSD" kortmappen i dette vinduet. Dra alle musikkfiler som du ønsker å spille på I880 inn i dette vinduet fra mappen der musikken er lagret. De vil bli kopiert til kortet.

5 Løse ut MicroSD-kort fra datamaskinens minnekortleser. Sett MicroSD-kortet inn i minnekortsporet på høyre side av I880. Musikkfilene du har lagret på kortet er nå tilgjengelig i "Media Player" programmet i "Programmer" -menyen på telefonen.