Hvordan Sett musikk på min Huawei telefon fra MetroPCS

Mange Huawei MetroPCS telefoner også dobbelt så musikkspillere. Huawei telefoner inneholder ikke nok minne til å lagre musikkfiler på håndsettet harddisken. For å laste ned musikk til telefonen, trenger du et microSD-kort. De Huawei MetroPCS telefoner er kompatibel med MP3-filer. Den nøyaktige metoden for å laste ned musikk varierer per Huawei telefonmodell. Noen modeller kan kobles direkte til datamaskinen, mens andre krever at du laster inn et minnekort separat.

Bruksanvisning

Huawei Ascend

1 Sett inn et microSD-kort i Huawei mobiltelefon minnekortsporet. Denne åpningen er ofte plassert på siden av telefonen.

2 Koble Huawei mobiltelefonen til datamaskinen ved hjelp av USB-kabelen.

3 Velg "RunPCOptions.exe" i Autokjør-vinduet. Hvis ingen Autokjør-vinduet vises, klikker du på skrivebordet "Start" -menyen og velg "Computer" eller "Min datamaskin" -mappen. Dobbeltklikk på den flyttbare disken mappen som representerer Huawei telefonen.

4 Velg "File Transfer". Dette vil åpne "Computer" eller "Min datamaskin" -vinduet.

5 Velg "Mount" på Huawei telefonen, ikke datamaskinen.

6 Dobbeltklikk på den flyttbare disken mappen som representerer det tilkoblede Huawei inne i Computer / Min Datamaskin-mappen åpen på datamaskinens skrivebord.

7 Dra kompatible musikkfiler som er lagret på datamaskinen, og slippe dem inn i den flyttbare disken mappen.

8 Høyreklikk på "USB-tilkobling Icon" nederst til høyre på skrivebordet. Velg "Eject" og deretter koble Huawei telefonen fra USB-kabelen.

Huawei M750

9 Sett inn microSD-kortet inn i datamaskinens minnekortsporet. Hvis du ikke har et minnekortspor eller sporet ikke er kompatibel med microSD-kort, få en minnekortleser på nettet eller fra en stor forhandler som selger minnekort. Koble minnekortleseren til datamaskinens USB-port. Deretter setter microSD i minnekortleser.

10 Klikk på skrivebordet "Start" -menyen. Velg "Computer" eller "Min datamaskin" -mappen.

11 Dobbeltklikk på ikonet for flyttbar disk som representerer minnekortet.

12 Dra lydfiler som er lagret på datamaskinen, og slippe dem inn i den flyttbare disken mappen.

1. 3 Ta ut microSD-kortet etter at du har lagt til sangene. Sett kortet inn i Huawei telefonens minnekort slot. Slå på telefonen og velg "Meny" -knappen. Velg "Music Player" og velg "Music NÅ!" å starte musikkspilleren. Bla gjennom sanger med Trykk på "Meny" -knappen for å spille en sang. Trykk på kontrollikonene på skjermen for å stoppe, pause, hopp eller omvendt.