Hvordan Sett Music i iPod nano med iTunes

IPod nano er en mindre og rimeligere alternativ til iPod touch og iPod classic. Fordi den har en mindre kapasitet, har du sannsynligvis ikke kan sette hele musikkbiblioteket på den. iTunes lar deg opprette innstillinger for å synkronisere mapper for musikk, slik at du alltid kan ha et friskt utvalg av favorittmusikken din. Eller, hvis du foretrekker å velge hver sang, artist eller album selv kan du gjøre det manuelt. iTunes er det en rask og enkel prosess uansett.

Bruksanvisning

1 Last ned den nyeste versjonen av iTunes fra Apples nettsider. På en Mac, oppdatere ved å klikke på Apple-ikonet øverst i venstre hjørne, deretter "Software Update."

2 Koble USB-ledningen som fulgte med iPod nano til bunnen av iPod og en USB 2.0-port på datamaskinen. Åpne iTunes hvis det ikke åpnes automatisk.

3 Klikk på ikonet for din iPod nano, deretter "Summary" -kategorien. Sjekk «Manuell håndtering av musikk" hvis du ønsker å legge til musikk for hånd. Legg til musikk manuelt ved å dra den fra iTunes-biblioteket til iPod-ikonet, eller fra hvilken som helst mappe på datamaskinen.

4 Synkronisere iPod nano automatisk ved å klikke på "Musikk" -fanen og deretter "Synkroniser musikk». Du har to alternativer: En vil automatisk velge et tilfeldig sett med musikk fra iTunes-biblioteket; den andre vil synkronisere bestemte spillelister, artister eller sjangere. Hvis du sjekker det siste, velger du spillelister, artister eller sjangere du vil synkronisere automatisk.

5 Vent til sangene å laste på din iPod nano, og klikk deretter på utløserknappen ved siden av ikonet. IPod nano er nå klar til å spille av musikken du har lastet fra iTunes.