Hvordan Sett H700 i paringsmodus

Motorolas H700 Bluetooth headset er kompatibel med mange Bluetooth-aktiverte telefoner. Den kompakte størrelsen gjør den til et populært valg i verden av håndfrie hodetelefoner. Hvis du nettopp har kjøpt en H700, er det noen få skritt du må ta for å få den klar til bruk med telefonen. I tillegg til å lade det interne batteriet, må du også opprette en klarert tilkobling mellom Motorola H700 og en kompatibel Bluetooth-telefon. Dette blir referert til som sammenkoblingen, og generelt bare må gjøres en gang.

Bruksanvisning

1 Hold boom mikrofon lukket. Koble H700 til laderen og la den lade helt opp. Dette tar vanligvis ca to timer - din indikatorlampen lyser grønt for å vise ladingen er fullført.

2 Koble headsettet fra laderen. Kontroller at telefonen er innenfor rekkevidde, og klar til å finne en ny enhet før du setter din H700 i sammenkoblingsmodus.

3 Vend bommen mikrofonen åpen. Indikatorlampen vil lyse kontinuerlig lilla vise deg at hodetelefon er i paringsmodus. Hvis du har brukt headsettet tidligere med en enhet, må du kontrollere at enheten er slått av før du åpner bommen. Indikatorlampen vil blinke kort, så blir jevnt tent for å vise at den er klar for paring.

Hint

  • Når sammenkobling H700, kan telefonen be deg om en tilgangsnøkkel. Motorola H700 er tilgangsnøkkel er "0000."