Hvordan Sett grafikk på en bil

Hvordan Sett grafikk på en bil


Du kan sette grafikk på en bil uten å måtte male dem på. Vinyl grafikk er enkel å installere og avinstallere ved salg av bilen eller kjøpe en ny bil med grafikk du er mindre enn glad i. Du kan kjøpe grafikk for å sette på bilen på mange auto butikker og online-forhandlere, eller har grafikk spesielt laget fra ditt eget design. Custom grafiske maling jobber krever bruk av lim grafiske sjablonger.

Bruksanvisning

1 Rengjør den ytre overflaten hvor grafikken vil gå. Bruk en fortynning av en teskje av mild håndsåpe til en gallon av vann for å rengjøre overflaten av bilen og fjerne støv, smuss og fett. Tørk av med en tørr klut som ikke loer.

2 Hvil grafisk decal på plass, finne ut nøyaktig hvor du vil at grafikken til å følge før du fjerner kompet av grafikken og utsette limet del. Har en venn hjelpe deg med lange grafiske stykker.

3 Spray på den grafiske lim eller såpe og vann blandingen fra trinn 1; hvis du ikke kan finne en grafisk lim, kan såpe og vann blandingen brukes i stedet og helles i en sprayflaske for enkel applikasjon. Fukt ned hele området under og rundt der grafikken vil gå, og etterlater ingen tørre flekker.

4 Trekk klebrig bakside helt ut av det grafiske klistremerke. Spray klebrig bakside med limet spray eller såpe og vann blanding. Hold merket rett å hindre at grafikk fra stikke til seg selv.

5 Sett grafikken på plass på siden av bilen. Skyv stykke rundt veldig sakte, med myke bevegelser til den grafiske er på plass.

6 Arbeid fra midten av merket utover for å fjerne krøller, luftbobler og for å presse ut væsken mellom merket og overflaten av bilen. Gjenta dette trinnet flere ganger for å fjerne alle luftbobler og væske fra under den grafiske klistremerke.

7 La grafisk tørke i minst en halv time eller over natten, hvis mulig, før du fjerner det øverste laget av den grafiske klistremerke. Trekk den klare topplag av grafikken rett opp og av den grafiske etter all væske under grafikken har tørket.

Hint

  • Ikke rengjør overflaten av bilen med rengjøringsmidler som inneholder ammoniakk, som for eksempel vinduspusser, fordi denne type renere fører grafikk løsner snart søknaden. Unngå å kjøre i regn eller snø eller vaske bilen i minst en dag, etter at du bruker grafikken, for å sikre at de ikke kommer bort tidlig.