Hvordan Sett GPRS på en Cell Phone

Hvordan Sett GPRS på en Cell Phone


Mobiloperatørene er stadig konkurrerer med hverandre for å ha de laveste sats plan kostnader. For å dra nytte av disse prisplaner, mange mennesker flytter til en ny operatør, mens i midten av sin kontrakt. På grunn av dette, mange mennesker velger å ha sine nåværende mobiltelefon ulåst slik at de kan unngå kostnaden ved å kjøpe nytt utstyr. Låse opp SIM-kortet-aktivert GSM (Global System for Mobile kommunikasjon) Telefonen må være ferdig innen den gamle operatør, men den nye transportøren skal gi enheten med GPRS (General Packet Radio Services) Nødvendige innstillinger for tilgang til Internett og sende bildemeldinger.

Bruksanvisning

1 Ta ut batteriet fra telefonen for å finne utstyret identifikasjon tag plassert på baksiden av telefonen. Du trenger nøyaktige modellnavn og modellnummer for å sikre at du får de riktige innstillingene. Merkelappen er et hvitt klistremerke med en strekkode på den. På den klistremerke finner du modellnavn og modellnummer.

2 Ring din nye leverandør og gi råd kundestøtterepresentanten at du bruker en ustøttet telefonen, og du trenger å få GPRS (General Packet Radio Services) og MMS (Multimedia Messaging Service) for telefonen slik at du kan få tilgang til Internett og sende bilde meldinger. Rep vil be deg om å gi dem den helt av telefonen, og modellnavn og / eller modellnummer. Kundeservice representant vil sende telefonen en OTA (over-the-air) oppdatering i form av en tekstmelding.

3 Åpne SMS-varsling som er sendt til telefonen. Ordet "åpen" eller "lese" vises på telefonskjermen. Åpne meldingen ved å velge soft-tasten rett under ordet (på grunn av betydelige forskjeller mellom alle mobiltelefoner telefonen kan ha en annen setning for å åpne en tekstmelding, men disse er de mest populære setninger). Tekstmeldingen inneholder innstillingene du trenger for GPRS innebygd i den.

Trykk den myke-nøkkel som har ordet "spare" skrevet over den på skjermen for å lagre innstillingene til telefonen. Avhengig av operatør, må du taste inn en kode som kundeservice representant vil gi deg. Ellers vil du kunne velge "lagre" og innstillingene blir lagret. Telefonens GPRS og MMS-innstillinger har blitt oppdatert, og du vil nå være i stand til å få tilgang til Internett.

Hint

  • En manuell prosess finnes også for å angi GPRS-innstillinger i en telefon, men på grunn av den store mengden av ulåste telefoner på markedet, har mobiloperatørene utviklet OTA prosess for å fremskynde prosessen. I sjeldne tilfeller bærer kanskje ikke innstillingene for telefonen i en OTA-format. Hvis dette er tilfelle kan de overføre deg til en høyere nivå av støtte for å få hjelp med manuelt legge inn innstillingene. Denne prosessen vil være forskjellig for hver merkevare av telefonen på markedet.