Hvordan Sett filmer på iPod nano med iTunes

Hvordan Sett filmer på iPod nano med iTunes


iPod nano er gode MP3-spillere. Men få mennesker er klar over det faktum at de fleste Nanos kan spille helaftens filmer. Benytte seg av denne funksjonaliteten er relativt enkelt, så lenge du vet hvordan du laster ned filmen ønsket og har iTunes installert på datamaskinen.

Bruksanvisning

1 Skaff videoen du vil vise. Du kan gjøre det enkelt via iTunes Store, som har et bredt utvalg av nye utgivelser klar til å bli kjøpt på et museklikk. Du kan også laste ned filmer ved å kjøpe DVD eller Blu-ray-plater som kommer med en nedlastbar digital kopi. Hvis du har filmer som allerede finnes på datamaskinen, må du konvertere dem til MPEG4-format (se Resources) før du kan flytte dem til iPod.

2 Flytt video i iTunes-biblioteket. Hvis du kjøpte videoen fra iTunes Store, vil den flytte hit automatisk etter nedlasting. Ellers flytte filen ved å dra og slippe den inn i iTunes-vinduet. Du kan sørge for at filmen er i iTunes-biblioteket ved å klikke på "filmer" på menyen til venstre på.

3 Forbered iPod Nano for overføring og sørge for at iPod kan spille av filmer. Bare tredje generasjons iPod og høyere har skjermoppløsning å gjøre det. Også i full helaftens filmer er store og kan ta opp i overkant av 1 GB med plass, så sørg for at du har nok ledig plass på iPod.

4 Koble iPod til datamaskinen. Kontroller at enheten er koblet til ved hjelp av USB-kabel, og at iTunes kan lett gjenkjenne enheten.

5 Sikre dine iTunes vil synkronisere filmer. Når iTunes gjenkjenner iPod, bør det dukke opp i menyen helt til venstre i iTunes. Velg din iPod ut av denne listen for å åpne iPod sammendraget. Klikk på "Filmer" -fanen og sørge for at boksen med tittelen "Sync Alle filmer" er avmerket.

6 Synkronisere iPod med iTunes-biblioteket ved å klikke på "Sync" -knappen i nederste høyre hjørne av vinduet.