Hvordan Sett et passord på en Blackberry For SMS

Hvordan Sett et passord på en Blackberry For SMS


Du kan opprette et passord for å beskytte din private informasjon på Blackberry-enheten. Du kan ikke opprette et spesifikt passord som skal tildeles kun for SMS-meldinger, men hvis du oppretter et passord for Blackberry-telefonen selv, det vil tillate deg å beskytte dine SMS-meldinger samt andre programmer som du kan ha på din Blackberry mobile enheten --including din e-post, mobile kontakter og annen informasjon som er personlig på din Blackberry smarttelefon - og oppsettet er enkelt å gjøre.

Bruksanvisning

1 Klikk på "Settings" -ikonet, som ser ut som en fastnøkkel verktøy. Klikk på "Alternativer" -ikonet, som også er en skiftenøkkel verktøyikonet.

2 Rull ned og velg "Password". Sett "Passord" til "Enabled". Klikk "Sett passord" for å lage et nytt passord for Blackberry.

3 Bla ned for å stille inn "Antall passordforsøk" på din Blackberry, og om du vil at din Blackberry å låse på holste. Deretter blar du ned og klikk "Ja" eller "Nei" til "Tillat utgående samtaler når låst." Når du er ferdig, klikk på "Lagre".