Hvordan Sett et annet SIM-kort i en uaktivert Tracfone

Hvordan Sett et annet SIM-kort i en uaktivert Tracfone


Hvis du har en Tracfone som ikke har blitt aktivert, men du ønsker å bruke det, er det et par ting du må gjøre for å beskytte deg selv. Du kan enkelt sette inn et nytt SIM-kort fra tjenesteleverandøren av ditt valg inn i Tracfone, men det vil ikke fungere på et servicenettverk, som det ikke har blitt aktivert. Hvis du vil bruke Tracfone, må du aktivt SIM-kortet og låse den til en tjenesteleverandørens nettverk. Dette kan vanligvis gjøres fra din hjemme-PC.

Bruksanvisning

1 Sett inn SIM-kortet i Tracfone. SIM-kortet vanligvis går i bak batteriet på telefonen i en liten SIM-kort rommet. Siden enheten allerede er deaktivert, trenger du ikke låse opp koden for å aktivere enheten.

2 Skriv ned telefonens IMEI-kode, som er på et klistremerke nær SIM-kortet rommet bak batteriet. Tallet er et identifikasjonsnummer som består av en kombinasjon av bokstaver og tall.

3 Fullføre en bakgrunnssjekk på telefonen hvis du er usikker på hvor den kom fra. Hvis du ikke kjøpte telefonen selv, sjekk telefonen for å se om det har blitt stjålet. Ta kontakt med din nye leverandør og gi kontorist med IMEI-nummeret. Hvis nummeret er fjernet, kan du aktivere SIM-kortet og telefonen.

4 Besøk tjenesteleverandørens hjemmeside og finne mobiltelefonen delen som omhandler aktivering. Dette er ofte fremhevet eller gjort ganske synlig på nettsiden for nye kunder.

5 Skriv inn dine personlige opplysninger, inkludert telefonens modell, type og IMEI-nummeret, for å registrere din Tracfone. Under registrering og aktivering, blir du bedt om å velge den månedlige plan og surfing plan for din Tracfone.

6 Velg forhåndsbetalt alternativ hvis du ønsker dette alternativet også på det nye SIM-kortet. Den Tracfone er opprinnelig et forhåndsbetalt enhet. Klikk på "Finish" når du er ferdig med å velge dine preferanser.

7 Vent ca en time for enheten som skal aktiveres på nytt SIM-kort. Deretter kan du bruke din Tracfone med det nye SIM-kortet.