Hvordan Sett en Tekstmeldinger ringetone på en Blackberry Curve 8310

Hvordan Sett en Tekstmeldinger ringetone på en Blackberry Curve 8310


Endre ringetone for tekstmeldinger på Blackberry Curve 8310 hjelper deg med å skille dem fra andre typer meldinger, for eksempel e-post og Blackberry Messenger-varsler. Du kan selv stille inn volum, lengde ring eller vibrasjoner, samt flere andre funksjoner til dine personlige preferanser. Følg enkle trinn når du endrer noen varslingsinnstillingen på Blackberry for å unngå forvirring og holde ting enkelt ved å begrense de ulike ringetoner som brukes for hvert program.

Bruksanvisning

1 Klikk på "Profiler" -ikonet og velg "Avansert" på bunnen av pop-up-listen.

2 Velg den aktive varselprofilen for SMS-tekster fra "Høyt", "Vibrering", "Stille", "Normal", "Telefon Only" og "Off". En liste over programmer som bruker at melding profilen vises.

3 Klikk på "SMS Text" i listen over programmer, og deretter markere "Ring Tone" på side SMS tekstvarslingsinnstillinger.

4 Bla opp og ned i listen over tilgjengelige ringetoner på høyre side av skjermen ved å rulle din styrekulen. Spill en ringetone ved å markere det. Velg en ringetone som varsling profil for SMS-tekster ved å trykke på styrekulen. Du kan også endre "Volume" og diverse andre innstillinger på denne siden.

5 Lagre alle endringer som er gjort på SMS Tekst skjermen ved å klikke på menyknappen på venstre side av din Blackberry styrekulen, fremhever "Lagre" i menyen nederst i venstre hjørne av skjermen og trykke på styrekulen.