Hvordan Sett en Pre Amp Into en Amp

Hvordan Sett en Pre Amp Into en Amp


Forskjellen mellom en forforsterker og en forsterker er at preamp har alle kontrollene for å kjøre systemet som volum, tonekontroll og inngangsvelgeren. Forsterkeren er en egen komponent som har strømforsyningen til å kjøre høyttalerne. Den preamp sender informasjonen fra den valgte enheten, som en CD-spiller, til forsterkeren. Forsterkeren forsterker deretter informasjonen og sende den til høyttalerne.

Bruksanvisning

1 Finn lyd tilkoblinger på baksiden av preamp merket "output". Det vil være en utgang for den høyre kanalen og en for venstre kanal.

2 Finn lydinngangen på baksiden av forsterkeren. Det vil en egen inngang for høyre kanal og en for venstre kanal.

3 Sett den røde pluggen i den ene enden av RCA-kabelen til riktig utgang på preamp. Sett den røde pluggen på den andre enden av RCA kabelen inn i riktig inngang på forsterkeren.

4 Sett den hvite pluggen i den ene enden av RCA-kabelen til venstre utgang på preamp. Sett den hvite pluggen på den andre enden av RCA-kabelen inn i venstre inngang på forsterkeren.

Hint

  • Hvis du bruker en 5-kanals forsterker og forforsterker, følger de samme trinnene for sentrum, rett bak og venstre bakre kanaler.