Hvordan Sett en Innertube i en gressklipper Tire

Når en gressklipper dekk har god slitebanen igjen, men har en punktering eller lekkasje, kan det være billigere å sette en slange i dekket for å forlenge levetiden på dekket. Hvis du vil kjøpe en slange for en gressklipper dekk, få tallene på siden av dekket og ringe lokale dekkbutikker for pris og tilgjengelighet. Sjekk om det er glass, spiker eller annet rusk og fjerne før du setter slangen i dekket.

Bruksanvisning

1 Sett en jack, jack stativ, betongblokk eller annen stabil kile under gressklipperen for å støtte gressklipper.

2 Ta av dekk og felg fra gressklipperen. Lå bak rattet på en fast overflate.

3 Kile et brekkjern og hammer mellom felg og dekk. Hit brekkjern med hammeren for å presse dekket bort fra kanten for å bryte perle. Gå hele veien rundt kanten med brekkjern og hammer for å presse dekket helt bort fra kanten. Vær forsiktig så du ikke skader kanten av dekket eller felgen.

4 Presse ned dekket hvor ventilstammen stikker gjennom felgen. Bruk et par skarpe klipp å kutte ventilspindelen og fjern.

5 Bruk brekkjern som en kile for å skyv dekket, en liten del om gangen, over kanten så felgen er under leppen av dekket.

6 Strø maismel inn i dekket. Dette vil bidra til det indre rør beveger seg fritt i dekket og gjøre det lettere å manøvrere i stilling.

7 Lå det indre rør på toppen og plasser den slik at ventilspindelen på det indre rør er i den samme stilling som hullet for ventilspindelen på felgen. Skyve det indre rør inn i dekket og skyve ventilspindelen gjennom hullet i felgen. Bruke et par skrustikke hylster for å klemme ventilspindelen på utsiden av felgen.

8 Skyv slangen på felgen med hendene og flytte den på plass i dekket. Pass på at slangen ikke er vridd i dekket.

9 Vask kanten av dekket og indre kanten av felgen med varmt såpevann. Ikke mette. Det er lettere å sett inn perle når både dekk og felg er rene.

10 Lå brekkjern tvers over felgen horisontalt, slik at den hektet ende kan settes inn mellom dekket og felgen. Hekt enden av brekkjern på felgen under kanten av dekket som ble fjernet fra felgen. Vær forsiktig så du ikke klemmer slangen. Løfte enden av brekkjern, slik at dekket beveger seg tilbake i posisjon på innsiden av felgen. Følge denne fremgangsmåten hele veien rundt kanten, i små intervaller, inntil hele dekket har blitt beveget tilbake på plass på felgen.

11 Fjern skrustikke grep fra ventilspindelen og blås slangen til dekket presser mot felgen. Når dekket presser mot felgen, helle flytende oppvaskmiddel mellom kanten av dekket og felgen. Pakk en tung tau rundt midten av omkretsen av dekket og trekk til. Du kan også bruke en klær belte for dette. Hensikten med dette er å presse kanten av dekket som tett mot kanten av felgen som mulig med lik fordeling hele veien rundt. Helle mer tallerken væske hele veien rundt kanten mellom dekket og det indre røret.

12 Fortsett blåse slangen til dekket er helt tett mot felgen, og det er ikke plass mellom kanten av dekket og felgen. Deflatere den indre røret og trykk på dekk der den møter felgen. Hvis den skyver vekk fra felgen, reinflate det indre rør. Gjenta denne prosessen til at dekket ikke kan bevege seg bort fra felgen når den trykkes.

1. 3 Deflatere den indre røret før det er blåst opp til produsentens anbefalte press. Bytt rim på gressklipperen.

Hint

  • Det finnes spesialverktøy som kalles skjeer som du kan bruke til å fjerne dekket fra felgen og skifte dekket tilbake over kanten. Ved hjelp av skjeer kan gjøre jobben litt enklere.
  • Når blåse opp slangen, stå bort fra dekket i tilfelle røret ruptures.Inflate dekket bare med produsentens anbefaling før du setter på dekket. Overinflating kan føre til at dekket sprekker.