Hvordan Sett en DVD på min mp3-spiller

Hvordan Sett en DVD på min mp3-spiller


MP3-spillere ble først introdusert som en måte for brukere å lytte til digitale lydfiler kjent som MP3-filer, eller ved deres offisielle navnet, "MPEG-1 Audio Layer 3." Men som teknologien utvidet, så gjorde ideen om hva disse enhetene kan være i stand til å gjøre. Ikke bare MP3-spillere spille av lydfiler, de fleste har også muligheten til å spille av videoer. Det har også blitt mulig for alle å sette en DVD på disse enhetene, slik at de kan se sine favorittfilmer på farten.

Bruksanvisning

1 Last ned gratis "DVD Decyrpter" fra DVD-Video Soft hjemmeside (se referanser). Klikk på "Last ned" ikonet øverst i venstre hjørne av området for å starte nedlastingen. Fra vinduet som åpnes på skjermen, klikker du på "Kjør" og nedlastingen vil starte umiddelbart.

2 Følg instruksjonene på skjermen programmets å installere og åpne den på datamaskinens skrivebord. Sett DVD du ønsker å dekryptere i datamaskinens CD-ROM-stasjonen og se om det skal vises i "Source" vindu av DVD Decrypter programmet. Klikk på "Lagre til PC" -knappen for å begynne å rippe DVD.

3 Last ned gratis Video Converter fra AVS 4 Du hjemmeside. For å gjøre dette, klikker du den store "Last ned" -ikonet og klikk på "Kjør" fra vinduet som vises automatisk på skjermen og følge med trinn-for-trinn-instruksjoner på skjermen.

4 Klikk på "Browse" -knappen på høyre side av programmet og søke på harddisken for Decrypter DVD-filen du lagret i trinn 2. Et søk vindu åpnes som vil tillate deg å klikke deg gjennom de lagrede mapper på datamaskinen til finne stedet der du lagret DVD fil i trinn 2. Velg ikonet øverst i programmet for det formatet der du ønsker å konvertere DVD-fil. Klikk på "Konverter nå" -knappen nederst i venstre hjørne av programmet for å starte konverteringsprosessen.

5 Koble til MP3-spilleren til datamaskinen via USB-ledningen. For å gjøre dette, kobler du den lille enden av USB-ledningen inn din MP3-spiller og kople den andre enden inn i USB-porten på siden av datamaskinen. Gå til "Min datamaskin" på harddisken på datamaskinen, og dobbeltklikk på "Flyttbar stasjon" ikonet for å åpne MP3-spillerens interne mapper.

6 Dra nylig konverterte video fra trinn 4 til din MP3-spiller interne "Video" -mappen og deretter koble til MP3-spilleren fra datamaskinen. For å gjøre dette, venstreklikk og hold museknappen nede på toppen av filen. Mens du fortsetter å holde nede knappen flytter musepekeren inn i "Video" -mappen, og slipp museknappen for å slippe den konverterte filen inn i "Video" -mappen.

Hint

  • Den hyppigst støttet format for MP3-spiller video er MP4; Men sjekk din MP3-spiller håndboken for å bekrefte sin støttet videoformat før du konverterer videofilen i trinn 4.
  • Sjekk dine statlige eller føderale lover angående DVD-ripping og deres lover om opphavsrett, for å sikre at det er lovlig i ditt område for å dekryptere DVD.