Hvordan Sett en 1990 Toyota Pickup Into Diagnostic Mode

Hvordan Sett en 1990 Toyota Pickup Into Diagnostic Mode


On-Board ble Diagnostics standardisert i 1996 på tvers av alle fabrikater og modeller av biler. Før 1996, produsenter hadde sine egne separate særegne systemer. Samlet er dette første generasjon av diagnostiske systemer nå henvist til OBD-I. Den andre generasjonen etter 1996 er nå kalt OBD-II. Mens det er skannere for disse eldre diagnostiske systemer, er de ikke nødvendige. Biler og lastebiler selv kan bli satt inn i en selvtesting modus, og Toyota Pickups er ikke annerledes. Så lenge du har en lengde på jumper wire, kan du gjøre pickup stafetten feilkoder via et blinkende check engine lys.

Bruksanvisning

1 Pop Toyota hette og ser i høyre hjørne av motorrommet. Du finner to tube-lignende kontakter med gummihetter.

2 Fjern gummidekslene og koble de to portene med ledning.

3 Plasser deg taste inn Toyota tenningen og slå. La motoren. Du vil bare det elektriske systemet er slått på.

4 Tell hvor mange ganger check engine lyset blinker. Toyota OBD-I-koder er to-sifret tall. Det vil være en liten pause mellom tallene. For eksempel vil kode 21 blinke to ganger etterfulgt av en kort pause og en mer flash. Det vil være en pause på to sekunder for å signalisere videresending av separate problemer kode.

5 Slå opp kodene på nettet for definisjoner. Det finnes nettsteder arkivering eldre OBD-I kodesystemer og deres definisjoner. De kan finnes i referanser seksjonen.

Hint

  • Hvis din Toyota Pickup har ingen feilkoder er logget inn i systemet, vil check engine lyset blinker to ganger per sekund, non-stop.