Hvordan Sett bremsene på en 1989 Mercury Sable

Hvordan Sett bremsene på en 1989 Mercury Sable


1989 Mercury Sable leveres som standard med en 3,0-liters V-6, som produserer 140 hestekrefter og foran, ventilerte skivebremser. Bremseklossene foran varer vanligvis 25.000 til 35.000 miles, avhengig av kjørevaner.

fjerning

Den bremsekloss fjerningen er relativt enkelt. På baksiden av bremsekalippernes, bak forhjulet, er to torx-skruene. Løsne disse boltene og bøylen trekker opp lett. Bremseklossene holdes til caliper med metallklips; en liten nysgjerrige med en flat skrutrekker utgivelser dem.

Erstatning

Utskiftningen av putene er nesten like enkelt som å fjerne. Bøylen interne stempelet må først bli presset innover for å tillate klaring for de nye pads, fungerer en C-klemme godt for dette. Plasser elektrodene på bøylen til klipsene på plass. Sett bøylen på plass og stram torx-skruene til 25 fot-pounds av dreiemoment. Vær sikker på å også dreiemoment hjulene til sin rette verdi, 85 fot-pounds til 105 fot-pounds.

Tips

Coat baksiden av bremseklossene med en anti-vibrasjon maling, vil dette hindre fremtidig støy. Skift bremse shims og maskinvare for å sikre en riktig passform og unngå fremtidige lyder. Kontroller rotor for eventuelle spor og har det profesjonelt maskinert at det ligger innenfor det minste maskinering tykkelse på .974 inches. Vær oppmerksom på at hvis rotorene er det opprinnelige utstyret kompositt konstruksjon, de kan ikke bearbeides.