Hvordan Sett Body Putty på en bil

Reparasjoner på en bulk, ding eller rustne området på bilen din trenger mer enn kroppen filler for dem å se profesjonelt gjort. Sparkel er porøs og suger opp grunning, maling og fuktighet, noe som skaper nålehull og gjøre området merkbar etter karosseri og malingen er fullført. For å unngå dette, kan du bruke kroppen kitt over filler. Putty sands enklere og er en finere materiale å jobbe med. Bruk av kroppen kitt ligner, men ikke akkurat det samme som å bruke kroppen filler.

Bruksanvisning

1 Øse en liten mengde kitt legeme ut av beholderen og inn på paletten. Man trenger bare nok kitt for å sette et meget tynt lag over hele av legemet fyllstoffet som anvendes.

2 Sprute herder direkte på kitt og raskt bland den med plast nal. Bruk en krone-størrelse mengde herder for hver baseball-størrelse mengde kitt brukt. Bruk nalen til å kaste seg ut massen og herder sammen før alt er en solid farge, ikke marmorert.

3 Bruk nal for å spre et tynt lag med kroppen kitt over områder i bilen med tørket og pusset filler. Bruk kitt for å perfeksjonere eventuelle områder av fyllstoffet som ikke er fullstendig plan og glatt. La ut massen tørke i 30 minutter.

4 Sand tørket kitt med 320-sandpapir og deretter rense området og klargjøre den for grunning og maling.

Hint

  • Paletten kan være noe du har har i garasjen, som et rent stykke papp.
  • Bruk latex eller lignende hansker for å beskytte hendene, som kitt kan gjøre huden din tørr.