Hvordan sende Spill til My Verizon Phone

Verizon er en mobiltelefon tjenesteleverandøren som tilbyr et bredt utvalg av telefontyper å velge mellom, hver med sin egen spesielle funksjoner. Mange Verizon telefoner lar deg spille kjøpt og lastet ned spill på dem. Verizon spillet database er stort og variert, med spill som spenner fra familievennlig til "voksne" rollespill. Sende et spill til din Verizon telefonen er rask og enkel. Den vanskeligste delen er å finne ut hvilke spill du ønsker.

Bruksanvisning

1 Åpne nettleseren og gå til Verizon Media butikken spill delen.

2 Bla gjennom spill ved enten å se på alle tilgjengelige spill, alle spill av en bestemt kategori, eller ved å gjennomføre en direkte søk i søkefeltet som ligger på toppen av skjermen.

3 Klikk på spillet du ønsker å kjøpe og lese beskrivelsen gitt for å sikre at du er interessert. Velg om du ønsker å kjøpe et månedlig abonnement, den "30-Day Bruk" eneste alternativ eller ubegrenset bruk. Sørg for at din telefonmodell er på "kompatible telefoner" -listen for spillet. Skriv inn din kontoinformasjon. Spillet vil bli sendt direkte til telefonen din.

4 Åpne meldingen på telefonen når det kommer til å godkjenne eller avslå nedlasting for den oppgitte prisen. Prisen på spillet vil bli brukt på neste telefonregning.