Hvordan sende Sounds til en Verizon telefon

Verizon Wireless har mange lyder og ringetoner tilgjengelig for kjøp direkte fra media butikken, men det tar litt mer innsats for å sende dine egne lyder til telefonen. VZW PIX er en gratis tjeneste fra Verizon som tillater alle å sende multimediemeldinger fra en e-postkonto direkte til en mobiltelefon. Du kan sende lyd til noen Verizon telefon ved å utnytte VZW PIX området, selv om eieren av telefonen har aldri registrert en konto.

Bruksanvisning

1 Åpne din e-post og skrive en ny e-post.

2 Skriv inn 10-sifret telefonnummeret til Verizon telefon som du vil sende lyd til i "Til" området, etterfulgt av @ vzwpix.com (f.eks [email protected]).

3 Klikk "Fest" og klikk på lydfilen som du vil sende, og klikk "Åpne". Lydfilen må være 30 sekunder eller mindre og 128 kbps. Den maksimale filstørrelsen som kan sendes til en Verizon telefonen er 3 MB, men størrelsesgrensen varierer fra telefon til telefon. Hvis størrelsen på lydfilen skrider grensen på telefonen at du sender det til, vil den bli returnert til avsender e-post.

4 Skriv en overskrift i "Emne" boksen og klikk "Send". Verizon telefonen vil vise at det er mottatt en multimediemelding; så vil det vises i tekstmeldingen in-box.