Hvordan sende og motta anonyme tekstmeldinger

Hvordan sende og motta anonyme tekstmeldinger


Enten du ønsker å spille en prank på en venn eller sende en melding til noen du er interessert i, flere nettsteder lar deg sende anonyme tekstmeldinger til en mobiltelefon. Husk at å sende truende eller på annen måte støtende meldinger kan resultere i juridiske problemer for deg. Du kan ikke sende en anonym tekstmelding fra telefonen, og husk at dine venner kan bli belastet for tekstmeldingene du sender. Alle som har en mobiltelefon med texting aktivert kan motta anonyme tekster.

Bruksanvisning

1 Bruk en online anonym sms tjeneste som AnonText eller TxtEmNow å begynne å sende meldingen. I feltet for mottakerens mobiltelefonnummer, tast inn telefonnummeret med retningsnummer. Ikke ta med bindestreker eller bindestreker mellom tallene.

2 Skriv inn et navn eller et alias i feltet for navn, eller la det stå tomt hvis du ønsker å være anonym. Du kan velge å la en e-postadresse hvis du vil at mottakeren skal kunne kontakte deg. Andre felt kan være tilgjengelige, inkludert emne, som du kan fylle ut eller la stå tomt. Du kan også bli bedt om å indikere om mottakeren bor i USA eller Canada. Fyll ut eventuelle andre felt.

3 Skriv meldingen i "Message" -feltet. Du vil være begrenset til meldinger på 150 tegn eller mindre. Dobbeltsjekk den informasjonen du har lagt inn, og klikk på "Send" Hvis du er fornøyd med meldingen. Husk å ikke sende støtende meldinger, som slike meldinger er vanligvis mot tekstmelding tjenestens vilkår for bruk.

Hint

  • Sjekk tekstmeldinger tjenestens vilkår for bruk før du begynner å sende meldinger. Ikke bare vil dette sikre at du ikke bryter disse vilkårene, men du kan også finne ut at tjenesten selger telefonnumrene du skriver til tredjepart. Ikke bruke tjenester som ber om informasjon som personnummer.
  • Alle med tekstmeldinger aktivert på en mobiltelefon kan motta tekstmeldinger, inkludert anonyme som sendes fra nettsteder. Hvis du mottar en tekst fra tjenester som AnonTxt, bør nettstedet bli oppført i selve teksten. Besøke området for å ha telefonnummeret blokkert hvis du ikke vil ha lenger tekster.
  • Unngå å sende meldinger som kan føre til unødvendig stress eller frykt for dine venner. Tekstmeldingstjenester bør ikke brukes til å forfølge noen. En melding som sendes som en "spøk" kan føre til juridiske, skole eller arbeidsplass problemer.
  • Unngå å sende flere tekstmeldinger til samme telefonnummer i løpet av kort tid. Tjenesten kan automatisk blokkere deg for å sende spam.