Hvordan sende en privat tekstmelding

Hvordan sende en privat tekstmelding


Noen ganger anledninger krever en privat tekstmelding. Det kan være en god grunn til at du ikke vil at mottakeren av meldingen å ha ditt mobilnummer, så du må sende en privat eller anonymt tekst. Du kan gjøre det via datamaskinen; Men bare fordi du kan, betyr ikke at du bør hvis du har planer om å sende en anonym melding til true eller trakassere noen.

Bruksanvisning

1 Besøk en av de mange nettsteder på internett som tilbyr gratis SMS-tekstmeldinger. I dette eksempelet vil vi bruke TextEm.net og TxtEmNow.com.

2 Skriv inn mottakerens 10-sifret mobilnummer i det første feltet. For TextEm, angir retningsnummeret, tre første sifrene og de fire siste sifrene i separate bokser; TxtEmNow ber om at du går inn i 10-sifret nummer i ett felt bare uten streker.

3 La e-postadressen feltene på både nettstedet blank, slik at teksten forblir anonym. Fyll ut e-post hvis du vil at mottakeren skal se det.

4 Klikk på rullegardinmenyen på TextEm og velg din mottakerens mobiloperatør. Velg mottakerens mobiltelefon region på TxtEmNow.

5 Skriv inn din tekstmelding i meldingsfeltet på begge nettsteder. Legg merke til tegnet begrensninger og holde seg innenfor dem.

6 Skriv inn sikkerhetsbildet og godtar TextEm vilkår for bruk. Klikk "Send melding". TxtEmNow brukere kan bare klikke på "Send tekst!" knapp.

Hint

  • Du vil ikke bli belastet å bruke disse tjenestene, men mottakerens vanlige tekstmeldinger priser gjelder. Husk denne tjenesten er ikke gratis for mottakeren.
  • Bruk av disse tjenestene for å trakassere eller true noen er mot loven, og du kan bli tiltalt for slik aktivitet. Sende flere tekster å kjøre opp en mottakere mobiltelefon regning er en form for trakassering.