Hvordan sende bilder til telefoner

Hvordan sende bilder til telefoner


For å sende eller motta bilder på mobiltelefonen din, må du ha bilde-mulighet på din mobiltelefon. Med det blir sagt, er den enkleste måten å sende bilder til en telefon er fra mobiltelefon til mobiltelefon. Men hvis du er på jobb eller borte fra din mobiltelefon, bruke en datamaskin er det nest beste. Faktisk, ved hjelp av en PC kan du sende en gratis bildemelding til venner og familiemedlemmer som bruker mobiltelefon operatører som Sprint, Verizon og T-Mobile.

Bruksanvisning

Sende Pics å Phones

1 Send et bilde fra en mobiltelefon til en annen mobiltelefon. Gå til din mobiltelefon mediesenter. Hvis du ikke har et mediasenter, gå til hvor bildene dine er lagret på mobiltelefonen din. Dette kan oppnås ved å trykke på kameraknappen på telefonen. Dette vil ta deg til din mobiltelefon bilde mappe.

Velg bildet du vil sende. Dette kan gjøres ved å plassere en sjekk eller trykke "Vis" på din mobiltelefon. På din mobiltelefon alternativer, trykk "Send som en MMS-melding." Skriv inn mobilnummeret der du sender ditt bilde. Trykk på "Send" -knappen, og bildet vil bli sendt til den angitte mobiltelefonnummer.

Husk, kan denne metoden for å sende et bilde til en mobiltelefon føre til at du og mottakeren til å bli belastet. Dette avhenger av teksten plan du har med din respektive mobiltelefon carrier.

2 Send et bilde til en mobiltelefon ved hjelp av en spesialisert nettside. Logg deg inn på en nettside som PixDrop.com. Denne type nettsted lar deg sende bildemeldinger fra datamaskinen til en mobiltelefon. Vær oppmerksom på at PixDrop.com fungerer bare hvis du sender MMS-melding til brukere av Verizon, Sprint eller AT & T service.

På PixDrop.com nettstedet, angi mobiltelefon operatør MMS-meldingen mottakeren bruker. Ta med telefonnummeret som du sender MMS-melding. Bla gjennom filer på datamaskinen din for å finne bildet du vil sende. Klikk på "Send MMS-meldingen" for å sende bildet.

3 Send et bilde fra en datamaskin til en mobiltelefon via e-post. Et bredt utvalg av mobiltelefon operatører, slik som Alltel, Virgin Mobile og US Cellular, kan du sende MMS-meldinger til brukere via e-post fra datamaskinen.

For å kunne utføre denne oppgaven, må du vite mobiltelefon e-postadressen til transportør. For eksempel, hvis du sender en MMS-melding til en person som bruker T-Mobile mobiltelefon, e-post bør tas opp som [email protected] Telefonnummeret i e-posten representerer mottakerens mobiltelefonnummer. Du kan finne ut e-postadressen til mobiltelefon leverandører online eller ved å ringe mobiltelefon leverandøren.

Hvis du vil sende et bilde, bare legge inn bildet du sender som vedlegg i e-posten. Dette gjøres på samme måte som du ville sende et bilde til en annen e-postadresse.

Hint

  • Filstørrelsen er en viktig faktor når du sender bilder til en mobiltelefon. Store bildefiler kan ta opp store mengder av mobiltelefon minne. Prøv å sende små bildefiler for best resultat.
  • Mottakeren av MMS-melding kan medføre et gebyr, avhengig av deres tekst plan. For eksempel, hvis mottakeren har ubegrenset tekst, vil ingen gebyr belastes. Men hvis mottakeren er over sine månedlige teksten grense, kan bli påført et overskudd kostnad.