Hvordan sende bilder til My Verizon Phone

Hvordan sende bilder til My Verizon Phone


Det er mange grunner til at noen ønsker å sende bilder til sin Verizon telefonen, for eksempel å sende et bilde til en venn eller et familiemedlem som bor langt unna, eller kanskje de ønsker bare å dele et bilde av sin nye baby med all sin familie og venner. Uansett årsak, er det ikke vanskelig å sende bilder til Verizon telefonen.

Bruksanvisning

Overfør et bilde fra det digitale kameraet til din datamaskin

1 Plugg det digitale kameraet til datamaskinen med en USB-ledningen. De fleste datamaskiner vil gjenkjenne kameraet etter at det har blitt satt i. Velg "OK" når du blir bedt om å overføre bildene (se "Tips"). Send dem til en mappe som heter "My Pictures" -eller noe lignende.

2 Start bildebehandlingsprogram du bruker.

3 Åpne bildet du ønsker å sende til Verizon telefonen, ved hjelp av bildebehandlingsprogram. Du vil finne bildet i mappen der du sendte bildene til.

4 Klikk på filen og deretter "Lagre som". For "Lagre som type", velg JPEG eller GIF.

Send bilder til Verizon Phone

5 Gå til verizonwireless.com og logge deg på Verizon Wireless-kontoen. Hvis du ikke allerede har en gratis konto på Verizon Wireless, registrere deg for en.

6 Bla ned til du ser "Meldinger". Klikk på "Send en Pic / Video Msg."

7 Klikk på "Last opp media" -knappen.

8 Velg "Browse" for å finne bildet på datamaskinen. Når du har funnet bildet du ønsker å sende til Verizon telefonen, dobbeltklikke på det.

9 Kryss av "Last opp" -knappen.

10 Finn ditt bilde under "opplastninger" i venstre kolonne, og deretter dra den til boksen formet som en mobiltelefon som ligger i høyre kolonne. Hvis ønskelig, legge til tekst, en lydfil og / eller morsomme effekter, og velg deretter "Preview og Send".

11 Skriv inn 10-sifret mobilnummeret (uten bindestrek og mellomrom) i "Send til" -feltet, for eksempel, 1234567890.

12 Skriv inn teksten du ønsker i "Emne" -feltet.

1. 3 Klikk på "Send", og i løpet av få sekunder, vil du motta en pic melding på Verizon mobiltelefon.

Hint

  • For å forhåndsvise bilde meldingen du nettopp sendte til deg selv, klikk på "Meldinger" for å se alle dine sendte og utkast meldinger.
  • Ifølge Verizon, hvis du ikke har ubegrenset video og bilde-meldinger på din Verizon celle plan, vil du bli belastet $ 0,20 for hver video og / eller bildemelding du sender eller som overstiger den månedlige video / pix meldinger kvote ( per januar 2010).