Hvordan sende bilder til en Metro PCS Phone

Hvordan sende bilder til en Metro PCS Phone


Metro PCS er et mobilnettverk som betjener kunder i USA på øst, sør og vest kysten. MetroPCS tilbyr ubegrenset minutter på alle planer som selges gjennom selskapet. Selskapet selger telefoner som LG Rumor Touch, Blackberry Curve og Samsung Contour for sine trådløse planer. Send bilder til en MetroPCS telefon gjennom enten en MMS-melding eller ved å overføre filer fra et minnekort.

Bruksanvisning

Send en MMS-melding til telefonen.

1 Åpne e-post app på telefonen med de bildene du vil ha sendt. Velg "Lag MMS-melding." MMS står for multimediemeldingstjenesten. Naviger bildene dine mappen for å finne bildene du ønsker å sende. Velg hvert bilde, og velg deretter "Legg ved."

2 Tast inn telefonnummeret til Metro PCS telefonen i «Til:» -feltet.

3 Trykk på "Send" -knappen på telefonen.

Legg til bilder fra minnekort

4 Sett inn et microSD minnekort i sporet på siden av Metro PCS telefonen. Sjekk telefonens brukerveiledning for den nøyaktige plasseringen av sporet. Det vil være merket med "MicroSD" eller "Memory". Skyv kortet inn i telefonen med MicroSD etiketten vendt opp. De hvite retningspiler på kortet skal berøre telefonen først.

5 Åpne "Tools" program på telefonen og deretter velge "Mass Storage". Åpne "File Manager" menyen. Velg bildene du vil overføres til telefonens interne minne.

6 Trykk på "Options" -knappen på telefonen, og velg deretter "Transfer filer til telefonminnet." Sjekk telefonens brukerveiledning for de nøyaktige instruksjoner om å overføre bilder av minnekortet.