Hvordan sende bilder til en celle fra en PC

Med fremskritt i mobiltelefon funksjoner, tekstmeldinger og multimediemeldinger er ikke lenger begrenset til telefon-til-telefon kommunikasjon. Mens mange bruker SMS og MMS, kan de ikke være klar over at de kan også sende disse meldingene til venner og familie via sin hjemme-PC. Dette er en spesielt verdifull funksjon siden mange mobiltelefon tilbydere ikke tilbyr muligheten til å sende gratis tekst og multimediemeldinger. Dersom leverandøren ikke tillate deg å sende bilder gratis, kan du bruke datamaskinen til å sende bilder til venner og familie uten kostnader for deg. Men hvis mottakeren ikke har en tekstmeldinger plan, vil de bli belastet, typisk 15 cent til 30 cent på åpning meldingen.

Bruksanvisning

1 Last opp bildet til datamaskinen og lagre bildet som du vil sende til skrivebordet ditt.

2 Endre størrelsen på bildet til 300 KB, som er den typiske MMS grensen for mobiloperatører. Husk å klikke "Lagre som ny" etter justering av bildet for å unngå å påvirke det originale bildet. Hvis du ikke ønsker å endre størrelsen på bildet, se i bruksanvisningen eller kontakt din mobiloperatør, som din leverandør kan gi rom for en høyere størrelsesbegrensning for MMS-meldinger.

3 Åpne din e-post, skrive en ny melding og fest endret størrelse bilde. I "Til" -boksen, skriv mobiltelefonnummer, deretter "@" og deretter den aktuelle adressen for telefonen din operatør. For eksempel, hvis du sender til en AT & T telefon, ville du ringe [email protected] For en Sprint telefon, bruker [email protected] For Verizon bruker [email protected] Hvis leverandøren ikke er oppført her, kan du kontakte leverandøren for å finne ut hvilke adresse som skal brukes når du sender en MMS.

Hint

  • Enkelte operatører støtter ikke MMS.