Hvordan selge en bil tittel i Florida

Hvordan selge en bil tittel i Florida


Når du selger en bil, må du også selge bilen tittelen. Dette er loven i delstaten Florida. Det beviser at transaksjonen er fullført og gyldig. Du må ha bil tittel å registrere bilen i noen stat.

Bruksanvisning

1 Fyll ut den delen som heter "Overføring av tittel av Selger" på bilen din tittel. Kilometerstand, dato og salgsprisen på bilen er viktig informasjon.

2 Fyll ut en regning for salg. Dette er ikke nødvendig, men det er den eneste måten å ha en legitim kvittering for bilen din i delstaten Florida. Det vil også bevise at du solgte bilen i tilfelle at kjøperen får i en ulykke før du tar vare på registreringen. En faktura beviser ikke at et salg har tatt. Fyll ut samme informasjon som tittel, sammen med den komplette gateadresser av kjøpere og selgere, en omfattende beskrivelse av bilen og eventuelle heftelser på bilen. Den regning for salg skal være stemplet av notarius publicus når den er undertegnet av selger.

3 Kjøperen må ta regningen for salg, og tittelen overføring til skatteoppkreveren eller Department of Motor Vehicles (DMV).