Hvordan selge en bil i Colorado

Hvordan selge en bil i Colorado


Hvis du er klar til å selge bilen din og bor i Colorado, sørg for at bilen din ser sitt beste. Fix noen mindre mekaniske problemer, har en tendens til mindre kosmetiske problemer og detalj bilen, både innvendig og utvendig, for å øke fortjenestemargin. Finn de nødvendige skjemaer på forhånd for å sikre en jevn transaksjon. Gjør deg kjent med hvordan å selge en bil i Colorado, slik at du vet at salget er lovlig.

Bruksanvisning

1 Hvis du ønsker å selge en bil i delstaten Colorado, må du overføre eiendomsretten til kjøperen. Dersom du ikke finner tittelen, be om et nytt ved å fylle ut "Duplicate tittel og kvittering" form i ditt fylke Tittel och registreringsverket. Ha en kopi av vognkortet og betale den nødvendige avgiften.

2 Samle midlene fra kjøperen. Godta full betaling i form av kontanter, postanvisning eller banksjekk bare. Hvis du selger en nyere bil og kjøperen trenger finansiering, sørge for at han arrangerer sin egen og betaler din kjøpesummen i sin helhet. Dette beskytter deg fra å få tilbake bilen i tilfelle manglende betaling.

3 Overfør tittelen til kjøperen. Fyll ut den nødvendige informasjonen i selgerens boks på baksiden av "Colorado Certificate of Tittel". Skriv inn ditt navn og adresse, i tillegg til de av kjøperen. Ta med kilometerstand hvis bilen du selger er mindre enn 10 år gammel og registrere ditt navn for å fullføre prosessen.

4 Dersom kjøperen bor inni en utslipps regionen, er det selgers plikt til å gi en kopi av inspeksjon sertifikat. Dette beviser bilen bestått de nødvendige emmissions tester. Besøk Colorado Department of Revenue på nettet for å finne ut om kjøperen bor i et utslipp regionen.

5 Gi kjøperen med en regning for salg. Skriv ned kjøperens navn og adresse, sammen med en fullstendig beskrivelse av bilen. Dette inkluderer merke, modell, år og Vehicle Identification Number. Spill datoen for salg sammen med kjøpesummen. Skriv "Paid in Full" på regning for salg og tegn.

Hint

  • Når du selger en bil i Colorado, holde liscense platene. I Colorado, er kjøperen ansvarlig for å skaffe midlertidig lisens plate.