Hvordan se på TV-programmer som er lagret på en datamaskin på din TV

Før du se show fra en datamaskin på TV-en, må du først en TV som er kompatibel. TVen må ha en PC-inngang. Rådfør deg med TV brukerhåndboken hvis du er usikker. Med dagens teknologi, ser programmer som er lagret på datamaskinen via en TV ser nesten identisk med standard definisjon TV.

Bruksanvisning

Bruksanvisning

1 Slå på TV og datamaskin, sørg for at TV-en er slått til sin PC-inngang. Hvis du er usikker på hvordan du slår TVen til riktig inngang, ta kontakt med TV-ens brukerhåndboken. Når du slår på TV-en til PC-inngang, bør skjermen være blank, fordi ingenting er festet på dette punktet.

2 Plugg inn VGA-kabelen til baksiden av datamaskinen og TV-en. Noen TV-er som har en PC-inngang kommer med en VGA-kabel. Hvis du ikke har en VGA-kabel, de fleste elektroniske butikker bære dem. Kontroller at begge endene er riktig sikret, noen har skruer i hver ende for å hindre at kabelen du kobler enkelt.

3 Juster PC-innstillingene slik at du kan vise PC-skjermen på TVen. Disse innstillingene kan være vanskelig å finne, men PC-en din eiere manual vil fortelle deg hvordan du kan utføre denne oppgaven. Du må kanskje endre innstillingene oppløsningen på datamaskinen for å gi en bedre oversikt.

4 Legg i den TV-program du vil se på datamaskinen. Du bør være i stand til å trykke play og nyte showet. Hvis du vil justere volumet, må du gjøre det på datamaskinen, fordi det er der videoen kommer fra.