Hvordan sammenligne høydemåler Klokker

Klatring, fjellklatring og fallskjermhopping er sport der en høydemåler klokke kan vise seg nyttig. Hvis du er utsatt for høy høyde sykdom, så det kan være livreddende for deg å overvåke organer reaksjon som du får høyde. Noen høydemåler klokker kan også brukes til å måle endringer i barometertrykk, som kan brukes til å bidra til å forutsi kommende vær endringer, opp til en dag i forveien.

Bruksanvisning

1 Lag en liste over funksjoner som er viktige for din høydemåler watch å ha. Noen eksempler kan være høyde range, kronograf, vann motstand, barometer, lagret minne, pulsmåler, GPS, termometer eller kompass. Du vil kanskje også å inkludere en liste over prioriteringer, slik som pris, vekt, funksjoner, analoge versus digital, størrelse på klokken og brukes versus ny. Dette bidrar til å gi et lager mens du sammenligne og kontrastere ulike klokker. Du ønsker kanskje å sortere listen over prioriteringer og funksjoner i en sjekkliste format for hver klokke som du anser for å kjøpe.

2 Bruk en datamaskin med Internett-tilgang til forskning selskapene og vurderinger av konkrete høydemåler klokker. Outdoor utstyr er ofte satt gjennom en rekke dramatiske miljøforhold og kan lett svikte eller bli ødelagt. Sørge for at selskapet som du kjøper klokken fra er anerkjente og har en god returrett. Les anmeldelser, både fra andre friluftsentusiaster så vel som profesjonelle (se referanser) om hver klokke som du vurderer.

3 Test hver høydemåler vakt hvis du har tilgang til utendørssportsbutikk. Test komfort faktor av klokken og enkel å trykke på knapper. Hvis du har tenkt på seg hansker når du bruker klokken din, ta hanskene for å se hvordan du trykker på knappene og bruke de mange funksjonene til klokken arbeid med hanskene. Du vil kanskje også teste natt gløden funksjon av klokken for å se om det er lyst nok og lesbar. Hver klokke kan ha en annen komfort faktor, samt hvordan den danner til håndleddet. Hvis du har små, smale håndledd, så du må kanskje prøve på flere klokker før du finner den som passer deg best.

4 Kjøp din høydemåler se og prøve den ut. Iført den rundt byen vil hjelpe deg å få en bedre følelse for komfort og funksjoner av klokken, slik at du kan finne ut mer nøyaktig hva du liker eller ikke liker med det. Før du bruker klokken på en høy-eventyr ekspedisjon, returnere det for en annen høydemåler se om du finner ut at den første er ikke til din smak.