Hvordan sammenligne frostvæske produkter

Frostvæske er en av de mest essensielle væsker i bilen din så det holder motoren mot overoppheting, hindre skade oppstår til motor og andre deler på kjøretøyet. Vet du hvilken frostvæske produkter til bruk i bilen.

Bruksanvisning

1 Forstå funksjonen av frostvæske produkter, at de hindrer motoren fra overoppheting ved å sirkulere gjennom motoren, absorberer varme luften og kjøle det ned.

2 Kjenne til ulike frostvæske produkter tilgjengelig. Mens alle frostvæske produkter gjøre det samme, det er forskjellige dem å velge mellom. En av de første måter å finne ut hvilken frostvæske produktet du ønsker vurderer hva slags kjøretøy eller motor det kommer i. Marine antifreezes er annerledes enn bilindustrien antifreezes.

3 Vurdere fargen på frostvæske. I flere tiår har frostvæske blitt anerkjent av det lyse grønn farge, men nå er det andre farger som oransje og blå. Den største årsaken til denne endringen var den grønn frostvæske har en kjemisk farlig for dyr. De nyere farger og stiler har fjernet dette kjemikaliet.

4 Se på de forskjellige merkene og vurdere kvaliteten på produktet; tross alt, er dette et kjemikalie som kommer til å bli sirkulerer gjennom hele motoren. Du kan bruke butikken merker hvis du vil, men det er som å kjøpe billigere gass; du får det du betaler for, som ofte ikke er mye. Stick med merker som Shell, Peak, og Camco.

Hint

  • Alltid resirkulere eller kvitte deg med frostvæske på riktig måte. Kontakt din lokale gjenbruksstasjon og søppel selskaper for deres spesifikke retningslinjer for bilindustrien kjemisk disposisjon.
  • Hvis du er usikker på hvilken frostvæske produkt å bruke, ta kontakt med din auto deler butikken knytte.