Hvordan Sammenlign Cell Phone Service Pakker

Hvordan Sammenlign Cell Phone Service Pakker


Mobiltelefon planer er lovlige kontrakter som gjelder for et bestemt tidsrom (vanligvis ett eller to år). Carriers vil ofte sitere forskjellige priser for de samme tjenestene. Vurdere disse elementene når man sammenligner mobiltelefon servicepakker for å sikre at du får best valuta for pengene.

Dekningen

Din mobiltelefon kan ringe og motta samtaler innenfor et bestemt geografisk område. Tjenesteleverandøren vil fortelle deg hvilke områder som regnes som lokalt, regionalt og nasjonalt. Gjør samtaler utenfor et lokalt område, og du vil bli belastet en ekstra avgift som kalles roaming, og legger til uventede og uønskede kostnader til regningen din.

Snakke tid

Tenk hvor mye tid du forventer å snakke i telefonen. Hvis mobiltelefonen er bare for nødhjelp, bør du vurdere en plan som kostnader ved minuttet, eller en pay-as-you-go pakken. De fleste planer kreve en månedspris som inkluderer et bestemt antall minutter. Noen planer med inkludere gratis kveldene og i helgene. Noen operatører tilbyr ubegrenset planer som koster en flat sats for ubegrenset taletid. Shoppe rundt etter den beste verdi for dine snakker behov.

Tekstmeldinger

Mange mennesker utveksle korte tekstbaserte meldinger i en prosess som kalles SMS. De fleste mobiltelefon planer inkluderer et maksimalt antall tekster per måned, mens andre planer betalt per tekst. Tenk på hvor ofte du sende tekstmeldinger og velge en plan tilsvarende.

Data

Smartphone service planer krever at du velger en datapakke til å betale for bruken av mobilt Internett. Bruke opp begrensede datamengder er svært enkel, takket være sosiale nettverk og mobile nettsurfing. Velg en operatør som tilbyr et ubegrenset plan for å avid pådra seg ekstra kostnader for nedlasting.