Hvordan Sammenlign Canon XL1S og Canon GL2

Hvordan Sammenlign Canon XL1S og Canon GL2


Canon XL1S og Canon GL2 er fra profesjonell linje med videokameraer som tilbys av Canon. Den XL1S ble utgitt i 2002, og GL2 ble utgitt i 2003. Disse videokameraer er ikke ment for den gjennomsnittlige forbruker; de er ment for uavhengige og amatørfilmskapere. Kameraene kan sammenlignes på funksjoner, tilgjengelighet og størrelse.

Egenskaper

Begge kameraene dele funksjoner som de tre CCD (CCD) med pixel shift-teknologi for nøyaktig fargegjengivelse. Imidlertid har XL1S et utskiftbart linsesystem, og den er kompatibel med andre objektiver i XL linje. Med en adapter, kan du også bruke objektiver fra EF fortsatt kameraet linje. Den GL2 har en LCD-skjerm, en 20x optisk zoomobjektiv, og evnen til å ta stillbilder.

Tilgjengelighet

En prissammenligning vil hjelpe deg å bestemme hvilket kamera er i budsjettet. I 2010 kan begge kameraene finnes fra nettbutikker, og prisene avhenger av om kameraet er nytt, brukt eller renovert. Den XL1S varierer fra $ 1050 til $ 5000, og GL2 varierer fra $ 1200 til $ 2200.

Størrelse

Sammenligne de fysiske dimensjoner og vekt av kameraene. Dette kan være en vurdering når du har å pakke utstyret i bagasjen eller bære den over lange avstander.