Hvordan Route en XM-antenne

Hvordan Route en XM-antenne


Når noen bestemmer seg for å få en XM radio for bilen sin, den personen forlater vanligvis installasjonen til en tekniker i en elektronikkbutikk og plukker opp det ferdige produktet senere på dagen. At tilnærmingen kan være tidsbesparende, men det krever ofte satellite radio-entusiaster til å betale så mye som $ 80 for arbeidet. I stedet prøver å rute en XM-antenne gjennom bilen, som knapt krever en bakgrunn i rocket science, og kan gjøres på din egen gratis på mindre enn en time.

Bruksanvisning

1 Sentrer magnetisert XM-antennen på forsiden eller baksiden øverste området av kjøretøyet. Vurder om bagasjehyller (hvis du har en) eller noen annen bil på taket tilbehør kan forstyrre når man beslutter å plassere antennen på forsiden eller baksiden på taket.

2 Route XM antennekabelen langs toppen av frontruten hvis du valgte å sentrere antennen på forsiden av taket. Lirk opp været skjold gummi på toppen og en side av frontruten. Kjør antennekabelen i sprekken langs denne veien til døren jam. Putt den under teppet til du når mottakeren bilholder. Plasser været skjold i sin opprinnelige posisjon.

3 Bruk en lignende tilnærming hvis du velger å sentrere antennen på baksiden taket. Lirke opp været skjoldet på toppen av bakvinduet og langs den ene side av vinduet. Route antennekabelen langs den sprekken i stammen. Træ antennekabelen sammen med eksisterende ledninger i passasjer til du kommer til kupeen. Kjør kabelen under trim av døren syltetøy eller tepper til å nå mottakeren vuggen på dashbordet.

Hint

  • Når du freser en XM antennekabel gjennom stammen, bruke elektrisk tape til å posisjonere kabelen trygt unna heller bagasjerommet hengslene, noe som kan kutte kabelen ved åpning eller lukking.