Hvordan Rip DVD

Muligheten til å se en favoritt film har blitt gjort enklere, takket være muligheten til å rippe en DVD for visning på en bærbar PC eller video / MP3-spiller. Du kan nyte gleden av å endre fra en film til en annen uten å måtte bytte DVDer. Når du rippe en DVD til en AVI eller MPG-fil, kan du redusere store filer fra 4 til 9 gigabyte ned til bærbare filstørrelser.

Bruksanvisning

Rippe en DVD til en datamaskin

1 Bruk et program som AutoGK å rippe DVD til en AVI-format. Dette er et program utviklet for nybegynnere. Tre enkle trinn er skissert for å overføre DVD data til din PC. Det er flere trinn til ytterligere finjustere rip for avanserte brukere.

2 Oppsett inngangs- og utgangs kataloger, velge lyd og undertekst og velge utskriftsstørrelsen. Følg skjermen om å fullføre rip.

3 Velg de avanserte alternativer for å bestemme innstillingene for oppløsning, codec, lyd og undertekster. Dette trinnet er kun erfarne brukere. Nybegynnere bør stole på standardinnstillingene.

4 Trykk på "Legg Job" ikonet for å starte prosessen koding. Etter at jobben har blitt plassert i jobbkøen, trykker du på "Start Encoding" knappen for å starte ripping prosessen. Dette kan ta flere timer, avhengig av størrelsen på DVD, datamaskinens hastighet og ditt valg av oppløsning.

Velg DVD til DivX Conversion Software

5 Kontroller at du har Microsoft Media Player installert for avspilling av DivX eller XviD-filmer. I tillegg er MP3 Codec nødvendig for lydkomprimering.

6 Last ned en av Codec programmer som DivX 3.11, til DivX 4.x, DivX Pro 5.x, DivX Pro 6.x eller XviD installere på din datamaskin.

7 Vurder å bruke Flask MPEG Encoder, Gordian Knot eller DVDtoOgm for DVD til DivX og Xvid konvertering.

Hint

  • En DVD inneholder filer for video, lyd og menyen. For den beste kvaliteten i ripping til datamaskinen, kan du bruke et program utviklet for din kompetanse.
  • Jo høyere-end programvare tilbyr de beste funksjonene for å rippe en DVD.
  • Det er mange piratkopierte programmer tilgjengelig for ripping DVDer. Unngå programmer som ser ut til å være for godt til å være sant, for eksempel en som kan passe en DVD på en CD, eller hvis prisen er urimelig lavt i forhold til topp navn-brand programvare. Noen av disse er faktisk spyware som kan føre til store problemer når de er installert på datamaskinen.