Hvordan ringe fra en TTY Machine

En TTY-enhet, (ellers kjent som en terminal), gir hørsels- og verbalt-synte å bruke telefonen. Med litt øvelse kan du lære hvordan du bruker en teksttelefon for å ringe til andre teksttelefonbrukere, eller til noen med en telefon.

Bruksanvisning

Ring en annen TTY Bruker

1 Fest telefonrøret til modemet. Slå TTY-enheten på og angi tilgangskoden hvis maskinen trenger en. Tast TTY brukerens telefonnummer. Se indikatorlampen for partiet å svare på telefonen.

2 Vent til telefonmelding. Partiet vil skrive i hans eller hennes identitet og en kort hilsen, for eksempel, "Hei, dette er januar GA." GA står for "Go Ahead", heter det indikasjon på at det er din tur til å snakke. Hvis det ikke er noen svarmelding, en høring person besvarte telefonen. Signalisere en høring person for å slå på TTY maskinen ved å trykke på mellomromstasten gjentatte ganger i et sekund eller to.

3 Skriv inn din egen hilsen på GA teksten. Identifiser deg umiddelbart slik at du ikke blir betraktet som uhøflig. Ikke glem å legge GA på slutten, slik at den andre personen vet at det er hans eller hennes tur til å snakke.

4 Send meldingene i sin tur frem og tilbake. Du må vente til GA signal før du starter din melding; bare én person kan sende en TTY melding om gangen. For å spare tid, er det vanlig å bruke forkortelser under samtalen. (Se vår Resources.)

5 Fortsett å skrive til samtalen er ferdig. For å avslutte samtalen, type "GA til SK." SK står for Stop Keying, og indikerer at du er ferdig med samtalen. Etter den andre personen svarer med en tilsvarende SK kode, henge opp telefonen for å avslutte samtalen.

Ring en hørende Bruke TTY Relay

6 Følg trinn 1 ovenfor, ringer staten relé tilgangsnummeret. Operatøren vil svare med hans eller hennes ID-nummer og kjønn, så spør etter nummeret du har tenkt å ringe.

7 Snakk eller skriv retningsnummeret og nummeret du ringer til. Indikerer anropstypen du trenger for operatøren. Skriv "GA" (Go Ahead) for å starte en samtale der samtale både til og fra deg er i maskinskrevet format. Hvis du er hørselshemmet og ønsker å lese hva som blir sagt til deg, men foretrekker å snakke dine svar, bare spør din operatør for en Voice Carry-Over samtale. "VCO takk. Kom igjen." Hvis du er en talehemmet bruker som ønsker å lytte til den andre parten, men skriver svar, be om en høring Carry-Over samtalen ved å skrive "HCO please, GA."

8 Converse direkte med den andre parten i din valgte format. Ikke erkjenner operatøren ( "Si at jeg sa ...") operatøren er ikke en del av samtalen. Alternative svinger. Husk å angi den andre partens tur til å snakke ved å si Go Ahead eller skrive GA.

9 Angi slutten av samtalen med å si farvel eller skrive "GA for SK." (Go Ahead / Stopp Keying) Høflig vente på den tilsvarende farvel før du henger opp telefonen. Du kan takke operatør for hans eller hennes hjelp på denne tiden hvis du vil. Heng opp telefonen, og slå av TTY.

Hint

  • Når du ringer et TTY bruker, gjør at telefonen skal ringe mange ganger. Når en person er avhengig av noe annet enn lyd for å tiltrekke seg oppmerksomheten til en ringetone telefon, kan det ta lengre tid å realisere telefonen ringer.