Hvordan Rig en Markise

Hvordan Rig en Markise


En markise er et stykke lerret eller vinyl festet til en fast overflate og utvidet for å gi skygge eller beskyttelse mot elementene. Markiser er ofte funnet i løpet av forretningsinngangspartier, vinduer og dekk. De er også ofte brukt på campingbiler eller campingvogner. Vanligvis valgfrie funksjoner på mange rekreasjonskjøretøy, markiser er tilgjengelig for bestilling fra camper forsyne butikker eller en campingvogn eier.

Bruksanvisning

1 Mål og merk 6 inches fra toppen av campingvogn mellom venstre side av campingvogn døren og slutten av campingvogn. Plasser metall kanal horisontalt på de seks-tommers tegninger. Sentrer kanal horisontalt mellom den venstre kanten av campingvogn døren og bak på bobilen. Kontroller at kanalen er nivå.

2 Fest kanalen til siden av bobilen bruker metall skruer fordelt hver 6. inches langs lengden av kanalen.

3 Mål, mark og kutte en del av ¼ tommers diameter metallrør som er 8 fot lang.

4 Mål, mark og kutte to stykker av ¼ tommers diameter metallrør som er 6 ½ fot lang. Dette er de vertikale støtter for markise.

5 Mål, mark og klippe et stykke av vinyl som er 8 fot 2 inches lang og 8 fot 3 inches bred. Dette er din markise.

6 Legge vinyl på et flatt underlag. Brett toppen av vinyl over 2 inches. Pin vinyl på plass.

7 Træ symaskinen og syr langs låste kanten ca 1 ½ inches fra kanten av folden. Fjern pinnene.

8 Skyv metallrøret inn i den lomme som dannes av folden og sentrere det langs lengden av folden.

9 Brett høyre og venstre side av vinyl over en tomme på hver side. Pin vinyl på plass. Sy langs låste kantene ca ½ tommers fra kanten av foldene. Fjern pinnene.

10 Brett bunnen av vinyl over en tomme. Pin vinyl på plass. Sy langs låste kanten ca ½ tommers fra kanten av folden. Fjern pinnene.

11 Plasser en grommet ½ tommers fra bunnen og ½ tomme fra venstre side av forteltet. Sett tetningen. Gjenta denne prosessen på høyre side av forteltet.

12 Skyve en gummipakning på den ene ende av hver av de vertikale støtter. Skyv gummipakningen ned 2 inches fra toppen.

1. 3 Skyv baksiden av markise i metallet kanalen slik at ½ tomme av markise stikker ut av hver ende. Trekk foran forteltet bort fra campingvogn til den er strukket stramt.

14 Sett toppen av hver vertikal støtte inn i bunnen av de to maljer. Knyt et stykke nylon tau til hver grommet og trekk tauet ned i en 45-graders vinkel. Fest enden av tauene til camper stakes og hamre innsatsen i bakken.

Hint

  • Forteltet er avtagbar fra kanalen og rulles rundt ¼ tommers metallstang når den ikke er i bruk.