Hvordan Revive en vannmettet Phone

Hvordan Revive en vannmettet Phone


Bærbare telefoner og mobiltelefoner er stor fordi du kan bevege deg rundt i huset, og selv utendørs mens du snakker med dine venner og forretningspartnere. Dessverre er det noen farer med å ta telefonen for en tur. Du kan ved et uhell tur og slippe telefonen i en dam, basseng eller vask full av oppvask. Hvis dette skjer, vil du ønsker å iverksette umiddelbare tiltak for å gjenopplive din våte telefon.

Bruksanvisning

1 Tar telefonen ut av vannet så fort som mulig. Dette er nøkkelen til å gjenopplive telefonen. Snu telefonen makt til "Off" hvis den var på da du mistet den.

2 Grab et håndkle og tørk bort så mye av vannet som mulig. Hvis du ikke har et håndkle tilgjengelig, bruk en skjorte, en annen artikkel av klær eller hva som er tilgjengelig.

3 Ta batteriet ut av telefonen. Dessuten åpner det opp hvis det er en flip-type telefon. Du ønsker ikke at vannet skal være fanget i mellom deler av flip telefonen. Tørk av batteriet og innsiden av telefonen ned med håndkle.

4 Fyll en skål som er litt større enn telefon med ukokt ris. Sett telefonen og batteriet i ris. Kontroller at du har ris på toppen av mobiltelefon og batteri.

5 Vent 24 til 48 timer for ris til å absorbere all fuktigheten i og rundt telefonen. Ta ut batteriet og telefonen fra ris og sette dem sammen igjen. Telefonen er nå klar til bruk.

Hint

  • Pakker av silicagel kan anvendes i stedet for rå ris.
  • Bruk aldri et slag tørrere eller en mikrobølgeovn til å tørke ut telefonen. Varmen vil bare føre til ytterligere skader på telefonen i stedet for å tørke den ut.