Hvordan resirkulere gull plating Fra Electronics

Hvordan resirkulere gull plating Fra Electronics


Noen high-end elektronikk, fra tilpassede mobiltelefoner til antikke radioer, har en viss mengde gull. Dette kan være en samlet plating, eller dekorative filigran eller metallarbeider. Gold er fortsatt en høy verdi element som du vil være i stand til å gjenvinne eller selge.

Bruksanvisning

1 Ring lokale bonde butikker og antikvitetsbutikker og be om et estimat for varen. Hvis du tror at elementet har en masse gull eller et eventuelt verdifull antikk, prøv dette trinnet først. Bonde butikker vil betale mindre, men vil ganske sikkert ta en gullbelagt element. Prøv et par forskjellige antikke butikker, slik at du vet at du får en rettferdig markedspris.

2 Fjern gull hvis det er i ark som du kan lirke ut med en skrutrekker. Finn en søm eller bryte i plating og forsiktig vrikke flat skrutrekker eller sparkel inn i rommet. Prøv å flytte det hele veien frem og tilbake over sømmen til å gjøre en åpning. Hvis det ser ut til å være sveiset eller blandet med et annet materiale i en mer kompleks måte, ikke bruke for mye tid på å prøve å fjerne det.

3 Ta vare eller fjernet gull til en skrapmetall forhandler eller edle metaller samler. Hvis de bestemmer seg for at gullet vil være både salvageable og høy kvalitet, kan de tilby en god pris for gull. Igjen, få et par meninger og utdanne deg selv på gjeldende markedspris for gull --- forandrer det ofte.

4 Resirkuler de resterende elektronisk element ved å slippe den av på gjenvinningsprogram på en Staples, Office Depot, eller Dell butikken. Alternativt, hvis din lokale gjenvinningsstasjon, biblioteket eller elektronikk gjenvinning sentrum aksepterer elementet, slippe dem av når det passer deg.