Hvordan Reset en TomTom GO

Hvordan Reset en TomTom GO


Alle som eier en TomTom GO-serien Global Positioning System (GPS) kan bevitne at noen ganger du bare har annet valg enn å starte enheten. Det er en rekke problemer som kan løses ved å starte din TomTom. Disse inkluderer en manglende evne til å starte opp og ha en stor X på skjermen, blant andre.

Bruksanvisning

Hvordan Reset en TomTom GO

1 Tenk om du virkelig trenger å starte din TomTom GO. Omstart av systemet betyr at eventuelle preferanser eller lagrede data vil gå tapt. Prøv å slå enheten av og deretter starte opp først for å se om det løser problemet. Hvis ikke, kan omstart være det eneste alternativet.

2 Finn start-knappen på TomTom GO. Snu TomTom opp ned slik at du kan tydelig se bunnen av GPS. Bunnen av TomTom GO vil inneholde et hull der enheten kobles til dokkbasen. Ved siden av dette hullet er en innfelt reset knapp.

3 Trykk og hold nullstillingsknappen. Bruk en blyant eller penn for å trykke på reset-knappen. Ikke la gå med en gang. Hold nullstillingsknappen inne i 15 sekunder, før du slipper. Dette vil tørke bort den lagrede minnet på enheten og tilbakestille TomTom tilbake til de opprinnelige fabrikkinnstillingene.

4 Sett opp dine preferanser. Gjenopprette alle innstillingene du hadde satt. Velg stemmen til lyd navigatør, velg "Home" plassering og velge andre forhåndsinnstillinger som gjør at TomTom GO den perfekte navigasjonsverktøy.

Hint

  • Du må også laste ned oppdaterte kart etter tilbakestille din TomTom GO. Koble TomTom til hvilken som helst datamaskin som er koblet til Internett og bruke enhetens navigasjonssystemet til å laste ned de nyeste kartene.