Hvordan Reset en motorlampe på en Ford Probe

Ford Probe bilen ble laget fra 1979 til 1997, med 1997-modellen et overheng fra 1996. Motoren lys, mer ofte referert til "check engine light", ble funnet på instrumentpanelet. Selv om bilen ble modernisert underveis, de kontroller som overvåkes motoren og drivverk var primitive etter dagens standarder, og lagres svært lite minne. Det faktum gjør tilbakestille en motor lys en veldig grei prosess.

Bruksanvisning

1 Parkere Probe på et nivå plass, skru av tenningen og ta ut nøkkelen.

2 Pop panseret på Probe, og slipp sikkerhetslåsen på panseret riktig og skyve hette opp å få tilgang til motorrommet.

3 Skru av mutteren som holder den negative batterikabelen på batteriet. Når mutteren er løsnet, trekker den negative batterikabelen og vent ca 30 sekunder.

4 Sett på batterikabelen etter omtrent 30 sekunder, og trekk til mutteren ned igjen godt.

5 Start Probe. Motoren lyset vil være av fordi den integrerte datamaskinen har vært manuelt tilbakestilles til standardmodus.

Hint

  • Den eneste gangen tilbakestille en motor lys på denne måten løser problemet er hvis datamaskinen trengte en omstart. Akkurat som hjemme-PC, noen ganger bil datamaskiner få overarbeidet og må startes på nytt for å gå tilbake til standardmodus.
  • Fordi dette er bare en midlertidig løsning, bør motoren lett tas som en advarsel tegn på at noe kan være alvorlig galt. Derfor bør enhver motor lys som tennes bli behandlet som et problem, uansett om det kan nullstilles ved å fjerne batteriet kabelen. En avtale må gjøres med en lokal bil eller forhandler serviceavdeling for riktig diagnose.