Hvordan Reset en frossen iPod, iTouch eller iPhone

Hvordan Reset en frossen iPod, iTouch eller iPhone


Har din iPod frosset? Her er noen raske og enkle trinn for å få det fryste og spille låter igjen. Disse fungerer med alle iPod, iTouch, iPhone og selv iPod shuffle.

Bruksanvisning

1 Hvordan Reset en frossen iPod, iTouch eller iPhone

På hva modellen iPod du har, må du først sjekke for å være sikker på at hold-bryteren er slått av. HOLD-bryteren er litt glidebryteren knappen på toppen av din iPod. Du vil vite om det er på om du kan se oransje dersom dette er tilfelle skyver den slik at den dekker det oransje området. Hvis hold bryteren var på som kan ha vært problemet der. Prøv å bruke ipod å sikre at det er virkelig frosset og at det var ikke bare på vent modus.

2 Neste avhengig av hvilken modell iPod du har du vil velge hvilke skritt de skal gjøre for å fullføre tilbakestillingen og gjøre frossen iPod gassform. Husk at denne metoden vil ikke virkelig "reset" iPoden, men bare starte den på nytt. Du vil ikke miste noen data, innstillinger eller musikk fra enheten.
iPod 1., 2. og 3. generasjoner (rulle & berøringshjul iPods): Goto steg # 3
iPod 4. generasjon og etter (inkluderer Foto, Nano, Video og Mini): Goto trinn # 4
iPhone og iPod touch (alle versjoner til dato): Goto steg # 5
iPod Shuffle: Goto steg # 6 3

For de tidlige iPod generasjoner 1-3 Trykk og hold "meny" og "play / pause" -knappene simultaniously i ca 10 sekunder til du ser skjermen svart. Når skjermen slår seg av du kan slutte å trykke på. Skjermen vil da lyse opp med eple-logoen og du iPod vil igjen fungere som normalt.

4

For det fjerde generasjon iPod trykk og hold "meny" og midtknappen simultaniously i ca 10 sekunder til du ser skjermen svart. Når skjermen slår seg av du kan slutte å trykke på. Skjermen vil da lyse opp med eple-logoen og du iPod vil igjen fungere som normalt.

5 Hvordan Reset en frossen iPod, iTouch eller iPhone


For iPhone og iTouch trykk og hold "meny" og søvn knapper simultaniously i ca 10 sekunder til du ser skjermen svart. Når skjermen slår seg av du kan slutte å trykke på. Skjermen vil da lyse opp med eple-logoen og du iPod vil igjen fungere som normalt.

6 Hvordan Reset en frossen iPod, iTouch eller iPhone


For iPod shuffle det er så enkelt som å slå enheten av og deretter på igjen.

Hint

  • Ved bruk av metoder som involverer presser og holder knappene huske på å trykke hardt til du kjenner et klikk og hold i den posisjonen.
  • Være pass på at fingrene er bare å trykke ned på de riktige knappene (selv om ingen skade vil komme til å holde ned mer den ikke vil starte enheten din).
  • Ikke skyv latterlig hardt på knappene fordi du kan risikere å skade dem.
  • Hvis dette ikke løser problemet kontakt apple support.