Hvordan Reset en Flip videokamera

Hvordan Reset en Flip videokamera


Hvis du er en av de millioner av forbrukere som strømmet til en Flip båndfrie digitalt videokamera i løpet av sine fire år produksjon, kan du oppdage at kameraet, som mange elektroniske enheter, og til låser seg og må tilbakestilles. Men Flip videokamera eiere har enkle løsninger for å tilbakestille sine videokameraer når problemer oppstår. Opprinnelig utgitt i 2007 og kjøpt opp av Cisco Systems i 2009 ble Flip videokamera serien avsluttes med Cisco i 2011. Smartphones kan være delvis skylden, ifølge New York Times og PC Magazine. Flip videokameraer anke er høykvalitets digital video-opptak i en liten, lett-å-transportpakke. Med mange smarttelefoner sports video-opptak evner, mistet Flip videokameraer noen av deres kant. Det er flere Flip kameramodeller, og hver har en rask og enkel måte å tilbakestille det når det er nødvendig.

Bruksanvisning

Flip Ultra

1 Slå av Flip Ultra videokamera ved å trykke og holde inne "Power" -knappen.

2 Skyv batteridekselet låsen til opplåst posisjon. Denne låsen er funnet på bunnen av enheten. Skyv ned og ta av batteridekselet.

3 Ta ut batteriet. La den ut av Flip Ultra videokamera i minst 60 sekunder.

Flip MinoPRO

4 Åpne en sikkerhetsnål eller rette den ene siden av en binders. Sett tuppen av pinnen eller binders inn i tilbakestillingshullet. Dette hullet er plassert på undersiden av videokameraet inne i tripod mount.

5 Trykk hardt inne i hullet i fem sekunder. Trekk ut pinnen eller binders.

6 Trykk og hold videokameraet er "Power" knappen i fem sekunder.

Andre Flip Videokameraer

7 Trykk på "Power" knappen på Flip Mino, Flip MinoHD, MinoHD II, MinoHD III eller Flip SlideHD. Hold knappen nede i 10 sekunder.

8 Trykk på slutten av en sikkerhetsnål eller binders inn i tilbakestillingshullet inne i stativ i fem sekunder hvis strømknapptilbakestilling ikke fikse Flip videokamera problem. Fjern pinnen eller binders.

9 Trykk på "Power" knappen og hold den nede i fem sekunder.

Hint

  • Selv om det er best å lagre videofiler ofte, å tilbakestille enheten skal ikke slette videoklipp eller endre eksisterende innstillinger.