Hvordan Reset en Eclipse CD-spiller

Fujitsu Eclipse er en bil CD-spiller som spiller av musikk-CDer og CDer med lydfiler i MP3 og WMA format. Det spiller også musikk fra USB-minne lagring enheter, og har en mottaker for å spille radiostasjoner. Det er en equalizer med innstillingene du kan justere for å øke diskant og bass, og forbedre den vokale spekter av sanger. Hvis du har gjort endringer i equalizerinnstillinger som nå ikke lenger passer dine behov, kan du tilbakestille dem. Det spilleren opplever et problem, slik som ikke reagerer på noen tastetrykk, kan du tilbakestille til standard fabrikkinnstillinger.

Bruksanvisning

1 Trykk på "5" knappen på frontpanelet på Eclipse og hold den i mer enn to sekunder. En melding vises på skjermen som ber deg bekrefte at du vil tilbakestille alle equalizerinnstillinger.

2 Trykk på "Enter" -knappen. Dette tilbakestiller equalizerinnstillinger til standardinnstillingene.

3 Trykk på "Open" knappen for å åpne Eclipse frontpanel og utsett "Reset" -knappen, som er innfelt i et hull, hvis CD-spilleren ikke svarer til å kontrollere knapp presser og du trenger å tilbakestille det.

4 Skyv den ene enden av en binders inn i hullet for å skyve på "Reset" -knappen.

5 Slipp "Reset" -knappen. Eclipse sletter deretter alle innstillingsendringer og tilbakestilles til fabrikkinnstillingene.