Hvordan Reset en Blackberry Storm

Hvordan Reset en Blackberry Storm


Med berøringsskjerm grensesnitt og muligheten til å surfe på Internett, laste ned musikk, sende tekstmeldinger og ta bilder, er det ikke rart Blackberry Storm er en av de mest populære smarttelefoner på markedet. Men alle disse funksjonene kan bevise ubrukelig hvis du finner deg selv med en frossen system. Hvis du trenger å tilbakestille Storm, er det ingen grunn til å ta det til en dyr tekniker.

Bruksanvisning

1 Snu Blackberry ansiktet ned og plassere den på et bord eller en annen overflate. Vær nøye med å sørge for at berøringsskjermen ikke blir skadet av overflaten. Det kan være lurt å plassere den over stoffet for å hindre skade på skjermen.

2 Finn de to klemmene på bunnen av den Storm på hver side av plastbatteridekslet. Grab begge klippene samtidig og presse dem oppover for å løse ut batteriet saken. Ta tak i enden av batteri saken og trekk den opp og ut, være forsiktig med å tvinge den. Sett den til side.

3 Finn den grå rektangulære batteriet på toppen av rommet og forsiktig løfte den opp og skyv den ut av huset. Sett den til side og la den i noen sekunder mens strømmen er slått av på Storm.

4 Bytt ut batteriet ved å skyve det tilbake på rommet sitt og gjør at den sitter godt på plass.

5 Sett på batteridekselet ved å skyve det over huset og trykke forsiktig for å sikre at det er låst på plass.

6 Snu Storm forsiden opp og trykker på tasten nederst til venstre side av enheten. Det vil blinke og deretter strømmen på Storm kommer på.