Hvordan Reset en 20-Gigabyte iPod

Hvordan Reset en 20-Gigabyte iPod


Selv om iPods vanligvis fungere uten problemer, selv disse musikkspillere og til oppleve glitches. Hvis iPod fryser, hopper eller feil, kan du vanligvis tilbakestille det å sette den tilbake i god stand. Tilbakestilling er bare et annet uttrykk for en hard omstart, eller å slå enheten helt av og på igjen i stedet for bare å sette den i hvilemodus. Hver generasjon har en litt annen reset metode, og den andre, tredje og fjerde generasjon hadde en 20 gigabyte modell.

Bruksanvisning

1 Hold nede toppen "Meny" og nederst "Play" knappen i omtrent fem sekunder, eller til du ser Apple-logoen, hvis du har en andre generasjons iPod. Denne iPod har hevet knappene rundt kanten av rullehjulet.

2 Hold nede "Meny" og "Play / Pause" knappene i raden under skjermen i omtrent fem sekunder, eller til du ser Apple-logoen, hvis du har en tredje generasjon iPod. Denne generasjonen er den eneste generasjon med en rad med knapper under skjermen i stedet for rundt eller på rullehjulet.

3 Veksle "Hold" bryteren på toppen av iPod hvis du har en fjerde generasjon iPod. Deretter holder du nede "Meny" -knappen på toppen av rullehjulet og sentrum "Select" knappen samtidig i omtrent fem sekunder, eller til du ser Apple-logoen. Den fjerde generasjonen var den første til å integrere navigasjonsknappene direkte inn i hjulet, og den kommer med en farge eller en monokrom skjerm. Den har en mindre skjerm og en tykkere kropp enn den femte generasjon.

Hint

  • Hvis en reset ikke fungerer, kan det hende du må gjenopprette iPod, som du kan gjøre på "Summary" side av iTunes når du kobler iPod til datamaskinen.