Hvordan Reset Car Alarm på Volvo 850

Hvordan Reset Car Alarm på Volvo 850


"Jakob" var kallenavnet på den første Volvo opprettet i april 1927 i Göteborg, Sverige. Bilen er designet med vekt på kvalitet. I 1991 introduserte Volvo sin første fem-sylindret motor, og sin første US front-stasjonen bil modell kalt Volvo 850. Volvo 850 var også den første bilen i verden som har en airbag side. 1997 markerte i fjor for 850-modellen, som da inkluderte fire forskjellige hestekrefter (hk) motortyper, fra 168 hk til 240 hk, i sedan og stasjonsvogn stiler.

Bruksanvisning

1 Lås og tilbakestille alle dørene, bensintanken dekke og bagasjerommet i din Volvo 850 med nøklene, eller ved å trykke på "lås" knappen en gang på fjernkontrollen. Du vet du tilbakestiller grunnleggende sikkerhetssystemet når LED-lamper begynner å blinke i omtrent fem sekunder.

2 Trykk knappen på fjernkontrollen for å nullstille alarmen hvis din Volvo 850 har Guard Alarm jeg installert. Status LED lampe og blinklys i bilen blinker i to sekunder, noe som indikerer at du nullstille alarmen. Finn status LED panel på innsiden av førerdøren, på høyre side av vinduet.

3 Trykk på den store knappen på fjernkontrollen hvis din Volvo har Guard Alarm II. Du vil se enkelt korte blink fra LED, indikerer at du nullstille alarmen. Indikatorlampen lyser i fem sekunder, og deretter begynne å blinke hvis du igjen noen dør, panser eller bagasjerommet åpent.

4 Trykk enten "Lock" eller "Lås opp" -knappen på fjernkontrollen for å slå av og tilbakestille panikkalarm, hvis du aktiverte panikkalarm i et nødstilfelle. Senderen gjør at "keyless" oppføring i Volvo og bagasjerommet ved hjelp av en radiofrekvens.

Hint

  • Ikke låse bilen dører med nøkkelen eller senderen fra innsiden av bilen. Dette kan forsinke rask tilgang til alle i bilen i tilfelle en ulykke.
  • Førerdøren på din Volvo 850 vil automatisk låses selv om du bare låse opp, ikke åpen, førerdøren og alarmen tilbakestilles etter 30 sekunder. Bilen vil også låses automatisk og tilbakestille alarmen hvis en dør eller bagasjerommet ikke er åpnet, og du trykker knappen to ganger i en 10-sekunders periode, som låser opp alle dørene. Denne funksjonen holder du utilsiktet forlater bilen ulåst.
  • Sjekk for å se hvilke døren må være lukket ordentlig hvis du ser alarm lys lyser i fem sekunder. Den stadig glødende alarm lys kan også bety en feil i alarmsystemet.
  • Ikke gi fjernkontrollen til noen når du trenger å forlate nøklene, for eksempel for betjent parkering. Leaving senderen kan true sikkerheten til bilen din.